Ψηφίστε και κερδίστε 1 μπουφάν Tucano Urbano Ermes

Πάρε τώρα μέρος στην ψηφοφορία για την ανάδειξη των καλύτερων μοτοσυκλετών της χρονιάς και διεκδίκησε ένα μπουφάν Tucano Urbano Ermes από τη Μπαξεβάνης Moto.

Ψήφισε εδώ την καλύτερη μοτοσυκλέτα και το καλύτερο commuter και κερδίστε 3 μοτοσυκλέτες και πολλά ακόμα δώρα!

Με πάνω από 25 χρόνια παρουσίας στον χώρο της μοτοσυκλέτας, η Μπαξεβάνης Moto είναι σήμερα ένα από τα πιο αναγνωρίσιμα ονόματα σε ότι έχει να κάνει με αξεσουάρ μοτοσυκλέτας και είδη ένδυσης αναβάτη. Σήμερα έχει συνάψει συνεργασίες με γνωστούς κατασκευαστές και έχει αναλάβει την αντιπροσώπευση των προϊόντων τους στη χώρα μας και λειτουργεί προσφέροντας υψηλής ποιότητας προϊόντα και υπηρεσίες στους αναβάτες. Στα πλαίσια του Best Moto 2021, η Μπαξεβάνης Moto προσφέρει ένα μπουφάν Tucano Urbano Ermes.
Το Ermes είναι ένα τουριστικό μπουφάν 3/4 για όσους θέλουν μια πιο casual εμφάνιση, αλλά δεν κάνουν εκπτώσεις στην ασφάλεια και την άνεση. Διαθέτει πιστοποιημένα προστατευτικά της D3O σε ώμους και αγκώνες καθώς και αναμονή για προστατευτικό πλάτης της ίδιας εταιρείας. Είναι κατασκευασμένο από πολυαμίδιο το οποίο έχει δεχθεί ειδική επεξεργασία ώστε να είναι αντιανεμικό και αδιάβροχο, ενώ διαθέτει αφαιρούμενη θερμική επένδυση. Έχει ιμάντες και κουμπιά ρύθμισης ώστε να προσαρμόζεται στο σώμα του αναβάτη.

Ευχαριστούμε θερμά τη Μπαξεβάνης Moto για την υποστήριξη της στον μακροβιότερο θεσμό ανάδειξης της καλύτερης μοτοσυκλέτας.