Τα νέα Husvarna 701 Enduro και Supermoto 2021

Νέα Husqvarna 701 Enduro - Supermoto 2021

Φρεσκάρισμα για τα δύο μονοκύλινδρα μοντέλα της Husqvarna, τα οποία είναι πλέον διαθέσιμα για το έτος 2021 - Δείτε τι αλλάζει πάνω τους.

Η Husqvarna ανακοίνωσε τις ανανεωμένες εκδόσεις των 701 Supermoto και 701 Enduro για το 2021. Τα μοντέλα λαμβάνουν μικρές αλλά καίριες αναβαθμίσεις, ενώ όπως χαρακτηριστικά ανακοινώνει η εταιρεία, θα είναι άμεσα διαθέσιμα στους αντιπροσώπους Husqvarna.
 
Τόσο το Supermoto όσο και το Enduro μοντέλο λαμβάνουν νέας σχεδίασης εμπρός φωτιστικό σώμα, ενώ νέα είναι και η LCD οθόνη ενδείξεων η οποία θα περιλαμβάνει στροφόμετρο και ένδειξη επιλεγμένης σχέσης. Αμφότερα τα μοντέλα συμμορφώνονται με τις προδιαγραφές Euro 5 μέσω νέου συστήματος εξάτμισης.
 
Το 701 Supermoto εξοπλίζεται με μια νέα δαγκάνα φρένου εμπρός από την Brembo, τύπου Monobloc 4 εμβόλων, που συνεργάζεται με δίσκο 320 χιλιοστών για αυξημένη απόδοση πέδησης. Το 701 Enduro από την άλλη, αποκτά ABS με δυνατότητα πλήρους απενεργοποίησης για αύξηση των off-road δυνατοτήτων. Το ABS είναι τύπου cornering με ειδικές λειτουργίες supermoto/enduro ανάλογα με το μοντέλο, ενώ και το Traction control λειτουργεί ανάλογα με την γωνία κλίσης της μοτοσυκλέτας.
 
Τα μοντέλα εξακολουθούν φυσικά να «φορούν» τον μονοκύλινδρο κινητήρα των 692,7 κ.εκ., ο οποίος αποδίδει 74 ίππους και ελέγχεται από σύστημα Ride-by-Wire, ενώ φέρει συμπλέκτη ολίσθησης-υποβοήθησης. Το πλαίσιο είναι από ατσάλι και είναι τύπου χωροδικτυώματος, ενώ το υποπλαίσιο κατασκευάζεται από πολυαμίδιο και φέρει ενσωματωμένο το ρεζερβουάρ καυσίμου.