Εθελοντική αιμοδοσία την Κυριακή 24 Ιανουαρίου

Μια μεγάλης σημασίας εκδήλωση, με μοτοσυκλετιστική πρωτοβουλία και σκοπό την ενίσχυση των αποθεμάτων αίματος για τα παιδιά με μεσογειακή αναιμία. Δείτε πως θα συμμετάσχετε και τι πρέπει να ξέρετε.

Με στόχο την υποστήριξη των παιδιών με μεσογειακή αναιμία του Νοσοκομείου Παίδων «Αγία Σοφία», διοργανώνεται την Κυριακή 24 Ιανουαρίου, εθελοντική αιμοδοσία στο κλειστό γυμναστήριο Παλαιού Φαλήρου «Σοφία Μπεφόν» (Τροκαντερό). Μια ιδιαίτερης σημασίας πρωτοβουλία με μοτοσυκλετιστικό χαρακτήρα, που στόχο έχει να βοηθήσει ανθρώπους σε ανάγκη αλλά και να αναδείξει την κοινωνική προέκταση και την αλληλεγγύη του μοτοσυκλετισμού στην Ελλάδα.
 
Το πρόβλημα διαθεσιμότητας αίματος για τα παιδιά με μεσογειακή αναιμία του νοσοκομείου «Αγία Σοφία» είναι μεγάλο, καθώς τα αποθέματα είναι ελάχιστα και η προσφορά μειώνεται εν μέσω lockdown. Αν λοιπόν θέλετε και εσείς να βοηθήσετε με μια πράξη αγνής προσφοράς προς τον συνάνθρωπο, μην χάσετε την ευκαιρία να το κάνετε τώρα.
 
Για όσους θα λάβουν μέρος στην εθελοντική αιμοδοσία, θα υπάρξει κλήρωση εξοπλισμού αναβάτη αλλά και ζωντανή έκθεση νέων μοντέλων μοτοσυκλετών.
 
Η αιμοδοσία θα λάβει χώρα από τις 10 το πρωί μέχρι τις 2 το μεσημέρι, την ερχόμενη Κυριακή. Η προσέλευση, λόγω ειδικών συνθηκών που πρέπει να υπάρχουν ελέω Covid-19, θα γίνεται μόνο με ραντεβού, στο τηλέφωνο 6957 439986 (ώρες επικοινωνίας: 09.00-13.00 καθημερινά)
 
Δείτε περισσότερα για την αιμοδοσία κάνοντας ένα κλικ εδώ.