H Sondors Metacycle

H Sondors Metacycle

H Sondors Metacycle

H Sondors Metacycle

H Sondors Metacycle

H Sondors Metacycle

Sondors Metacycle: Εντυπωσιακό ηλεκτρικό

Μια νέα ηλεκτροκίνητη μοτοσυκλέτα σε μορφή πρωτότυπου, παρουσιάστηκε στην Αμερική και συνδυάζει το ξεχωριστό design με μια αρκετά προσιτή τιμή! Δείτε περισσότερα…

Η Sondors παρουσίασε το τελευταίο της δημιούργημα στο Los Angeles της California, την μοτοσυκλέτα που βλέπετε στις φωτογραφίες ονόματι Metacycle. Μια κλασική σχεδιαστική άσκηση, που συνδυάζει τον φουτουρισμό με το ρετρό, το Metacycle είναι πολύ διαφορετικό από τα «συνηθισμένα» των ηλεκτροκίνητων δικύκλων, με τους κατασκευαστές να λύνουν σταδιακά τον γρίφο της ενσωμάτωσης της μπαταρίας, στην μορφή του μοντέλου.
 
Η Metacycle είναι εξολοκλήρου κατασκευασμένη από αλουμίνιο, σε «βουρτσισμένο» φινίρισμα που του δίνει μια έντονη μεταλλική εμφάνιση. Η μπαταρία βρίσκεται στο κέντρο του μοντέλου και αρκετά χαμηλά στο πλαίσιο, ενώ είναι αφαιρούμενη και μπορεί να επαναφορτιστεί είτε σε ταχυφορτιστές δημόσιας χρήσης, είτε στον χώρο του χρήστη. Η Sondors ισχυρίζεται ότι το μοντέλο μπορεί να προσφέρει περίπου 130 χλμ αυτονομίας με μια πλήρη φόρτιση, η οποία θα διαρκεί περίπου 4 ώρες –η εταιρεία δεν δημοσίευσε περαιτέρω λεπτομέρειες στο σημείο αυτό.
 
Την κίνηση του μοντέλου αναλαμβάνει ένας ηλεκτροκινητήρας ισχύος 10,9 ίππων (συνεχόμενη ισχύς), ενώ στιγμιαία μπορεί να αποδώσει μέχρι 19,7 ίππους στιγμιαία. Το μοτέρ τοποθετείται στον πίσω τροχό και μπορεί να αποδώσει μέχρι 11 kgm συνεχόμενης ροπής – στιγμιαία, μπορεί να δώσει μέχρι και 27,7 kgm! To βάρος της μοτοσυκλέτας ανέρχεται μόλις στα 91 κιλά. Ο αναβάτης έχει μάλιστα στην διάθεση του, θήκη για το κινητό του τηλέφωνο με δυνατότητα ασύρματης φόρτισης.
 
Προς το παρόν, περισσότερες πληροφορίες για το Metabike αναμένονται, ενώ η τιμή του έχει ανακοινωθεί στα 5.000 δολάρια την στιγμή της διαθεσιμότητας. Πως σας φαίνεται;