To Suzuki V-Strom 650 του 2021.

Δύο από τα τεχνικά σχέδια από την πατέντα για την νέα μοτοσυκλέτα της Suzuki.

Δύο από τα τεχνικά σχέδια από την πατέντα για την νέα μοτοσυκλέτα της Suzuki.

Suzuki V-Strom 650: Έρχεται το τέλος του V2;

«Τέλος εποχής» στον ορίζοντα για τον αειθαλή δικύλινδρο V2 της Suzuki; Πιθανόν, όπως λένε οι πληροφορίες του εξωτερικού, με τον νέο δικύλινδρο σε σειρά να ετοιμάζεται να ντεμπουτάρει. Δείτε περισσότερα…

SUZUKI: scooter κάνε το δικό σου .. εύκολα!

Πριν λίγες ημέρες, σας είχαμε κάνει ένα ακόμα ρεπορτάζ για ένα νέο street μοντέλο μεσαίου κυβισμού από την Suzuki, που βρίσκεται υπό ανάπτυξη και πιθανότατα θα αντικαταστήσει το σημαντικό SV650. Ωστόσο, περισσότερα ρεπορτάζ από το εξωτερικό μας κάνουν να αναθεωρήσουμε με την σειρά μας τα γεγονότα, προσθέτοντας περισσότερες πληροφορίες: Φαίνεται ότι, τελικά, και το Suzuki V-Strom 650 θα αναβαθμιστεί ριζικά, οσονούπω.
 
Όπως λένε οι πηγές του εξωτερικού, οι νέες πατέντες που κατατέθηκαν (μέρος των οποίων και οι εικόνες των τεχνικών σχεδίων), απεικονίζουν λεπτομέρειες από τον αντικαταστάτη του V-Strom και όχι του SV! Η διαφοροποίηση έρχεται από τις λεπτομέρειες: Συγκεκριμένα, το βαθύ κάρτερ του κινητήρα των 700 κυβικών, η «ψηλότερη» τοποθέτηση της σέλας και το φιλτροκούτι κάτω από την σέλα συνδέονται με adventure εφαρμογές, όπως επισημαίνουν και οι «κατάσκοποι» του εξωτερικού.




 
Όλα αυτά δείχνουν λοιπόν πως ένα από τα πιο επιτυχημένα Adventure όλων των εποχών, που σήκωσε ψηλά την σημαία της κατηγορίας πολύ πριν γίνει «μανία», θα γυρίσει αποφασιστικά σελίδα στη ιστορία του. Μπορεί μάλιστα να αλλάξει ακόμα και το όνομα του, αν σκεφτεί κανείς την άμεση σύνδεση της λέξης V-Strom με τον V κινητήρα. Σε κάθε περίπτωση, όμως, πρόκειται για μια ανταπόκριση της Suzuki στα «σημεία των καιρών», τώρα που τα μεσαία Adventure είναι και πάλι πολύ δυνατά στην αγορά και ο ανταγωνισμός αναπτύσσεται.
 
Τι πιστεύετε εσείς; Θα θέλατε να δείτε το V-Strom 650 να αλλάζει ρότα ή να κλείνει το βιβλίο της ύπαρξης του, μετά από 16 και βάλε χρόνια επιτυχίας;