Τι άλλο θα δούμε από την Kawasaki εν όψει 2021;

Kawasaki: Παρουσιάζει κι άλλα μοντέλα το Γενάρη

Δεν τελείωσε, από ότι φαίνεται, η παρουσίαση των νέων μοτοσυκλετών της Kawasaki για το 2021, αφού λόγος γίνεται για τουλάχιστον ένα μοντέλο ακόμα που έρχεται. Δείτε περισσότερα.

Όταν η Kawasaki δημοσίευσε το teaser για την πρεμιέρα των μοντέλων 2021 πριν από δύο μήνες, άφησε να εννοηθεί ότι θα βλέπαμε τουλάχιστον 1 νέο off-road ή adventure μοντέλο. Ωστόσο, η 23η Νοεμβρίου έφτασε και εκτός από τα νέα ZX-10R και RR και το Z H2 SE, η εταιρεία δεν ανακοίνωσε κάτι άλλο για την Ευρώπη.
 
Ωστόσο, οι δημοσιογράφοι εξ Αμερικής επισημαίνουν ότι η παρουσίαση δεν τελείωσε εκεί. Πιο συγκεκριμένα, πιστεύεται ότι η Kawasaki «χρωστά» ακόμα την παρουσίαση του νέου KLX ή KLR 650, μιας μοτοσυκλέτας που θα μπει ανάμεσα στα μεσαία Adventure όπως το Yamaha Tenere 700. Πληροφορίες και φήμες για την μοτοσυκλέτα αυτή υπάρχουν εδώ και πολλούς μήνες, ενώ ακόμα και το πρώτο teaser video της Kawasaki εμφανίζει μια Adventure μοτοσυκλέτα στα πλάνα του.
 
Αν το μοντέλο παρουσιαστεί όπως το περιμένει ο διεθνής τύπος, τότε θα μιλάμε για μια δικύλινδρη μοτοσυκλέτα, πιθανότατα ως «ξαδερφάκι» του Versys 650 αλλά με τον κατάλληλο εξοπλισμό για περιπέτεια. Μαζί όμως με αυτό το φημολογούμενο μοντέλο, λέγεται ότι η Kawasaki προετοιμάζει την παρουσίαση και μιας ακόμα μοτοσυκλέτας off-road, για την οποία δεν αποκαλύπτεται τίποτα προς το παρόν…
 
Η ημερομηνία της νέας αποκάλυψης έχει οριστεί να είναι η 26η Ιανουαρίου. Μείνετε συντονισμένοι, για περισσότερα...