Η πιο πρόσφατη εικόνα σχετικά με το νέο Ducati Monster, που κυκλοφόρησε τις τελευταίες ώρες.

Ducati Monster 2021: Τα teaser συνεχίζονται

Λίγες μόνο μέρες πριν την παρουσίαση του νέου Ducati Monster, η εταιρεία συνεχίζει το «τυράκι» δημοσιεύοντας εικόνες στα κοινωνικά δίκτυα. Δείτε περισσότερα.

Μένουν κάτι παραπάνω από 48 ώρες, για να αποκαλυφθεί το νέο Ducati Monster και επίσημα, όπως αναμένεται. Πλέον, ούτε η ίδια η εταιρεία δεν… κρατιέται, αφού έχει δημοσιεύσει μια σειρά από teasers, παρά το ότι η παρουσίαση του μοντέλου είναι προ των πυλών. Η εικόνα που βλέπετε εδώ, αποτελεί ακόμα ένα από αυτά.
 
Πιο συγκεκριμένα, στα κοινωνικά δίκτυα κυκλοφόρησαν κάποιες ακόμα εικόνες-σχέδια και αυτή είναι μία από αυτές, απεικονίζοντας ξεκάθαρα μια Monster μορφή. Όπως γνωρίζουμε εδώ και αρκετό καιρό, η Ducati είναι έτοιμη να «εγκαταλείψει» το ιστορικό πλαίσιο-χωροδικτύωμα, σε μια από τις μεγαλύτερες αποφάσεις σχετικά με το εμβληματικό Monster. Το νέο μοντέλο, αναμένεται να εμφανιστεί με πλαίσιο αλουμινίου, σε σύμπνοια με τα δεδομένα της κατηγορίας σήμερα.
 
Στον κινητήρα, το αναμενόμενο είναι ότι το μοντέλο θα φέρει τον δικύλινδρο των 937 κ.εκ. που εξοπλίζει την Multistrada 950 και το Hypermotard 950, με την απόδοση του να ανέρχεται στους 114 ίππους. Μείνετε συντονισμένοι, καθώς την Τετάρτη αναμένεται το τελευταίο «πόνημα» της Ducati στα πλαίσια της παγκόσμιας πρεμιέρας και πραγματικά, ανυπομονούμε για το τι θα δούμε…