To νέο σχέδιο που έκανε την εμφάνιση του για την Suzuki που αναμένεται.

Suzuki: Σχεδόν βέβαιη η νέα μεσαία street!

Δρομολογείται η εξέλιξη της νέας street μοτοσυκλέτας της Suzuki, που θα φέρει δικύλινδρο σε σειρά και ίσως αντικαταστήσει το SV650. Δείτε περισσότερα.

SUZUKI: scooter κάνε το δικό σου .. εύκολα!

Μπορεί η Suzuki να κράτησε στην παραγωγή το SV650 για ακόμα έναν χρόνο, ωστόσο είναι πλέον σαφές ότι το επόμενο βήμα, είναι δικύλινδρο σε σειρά. Εδώ και αρκετό καιρό, σχέδια για μια νέα street μοτοσυκλέτα από την Suzuki κυκλοφορούν στα διεθνή κανάλια ενημέρωσης, ενώ πληθύνονται και γίνονται πιο λεπτομερή όσο περνάει ο καιρός.
 
Σήμερα, ξανά το περιοδικό Visordown από την Αγγλία δημοσιεύει νέα σχέδια για την νέα μοτοσυκλέτα, τα οποία παρουσιάζουν ένα ακόμα τμήμα της: Το ψαλίδι. Σε προηγούμενα σχέδια, το επίπεδο λεπτομέρειας ήταν χαμηλότερο και τώρα φαίνεται η κατεύθυνση που θα ακολουθήσει η Suzuki για το νέο μοντέλο. Το ψαλίδι θα είναι αλουμινένιο χυτό, ενώ εμφανισιακά θυμίζει αυτό του Yamaha MT-07. Το ψαλίδι θα εδράζεται στο μάλλον συμβατικό, ατσάλινο πλαίσιο, το οποίο χρησιμοποιεί τον κινητήρα και ως ενεργό μέλος.
 
Οι μέχρι τώρα πληροφορίες σχετικά με το «μυστηριώδες» δικύλινδρο, το θέλουν να τοποθετείται άμεσα απέναντι από το MT-07, με τον κυβισμό του να ανέρχεται κοντά στα 700 κυβικά και την ιπποδύναμη του στο επίπεδο των 70 ίππων. Η συγκεκριμένη «συνταγή» naked-street μοτοσυκλέτας ακολουθείται από πολλές εταιρείες και δείχνει ότι είναι «σιγουράκι» για την εποχή. Πως θα σας φαινόταν η Suzuki να αντικαθιστούσε το SV650, με μια μοτοσυκλέτα πολύ πιο κοντά στο MT-07 ως φιλοσοφία;  

(Πηγή-φωτό: Visordown)