KYMCO DT X360 2021

H Kymco παρουσίασε το ολοκαίνουργιο DT X 360 συνδυάζοντας adventure χαρακτηριστικά με την πρακτικότητα των scooter. Δείτε όλα όσα θέλετε να ξέρετε.

KYMCO: Συναρπαστική απόδοση με XCITING VS 400

Θέλοντας να καλύψει κάθε ανάγκη, η γκάμα της Kymco εμπλουτίζεται συνεχώς και το DT X 360 είναι ακόμη μια απόδειξη. Διέρρευσε είδη στα ιταλικά μέσα, το μοντέλο που το 2021  θα αντιπροσωπεύει την Kymco στα  adventure scooter, μια κατηγορία που όπως όλα δείχνουν θα μας απασχολήσει στο άμεσο μέλλον. Όπως παρατηρούμε, τα στοιχεία της περιπέτειας είναι έκδηλα στην εμφάνιση του μοντέλου, χωρίς όμως να αλλοιώνουν την καθιερωμένη σιλουέτα των scooter αλλά και τη νέα σχεδιαστική φιλοσοφία της Kymco που ξεκίνησε από το AK550. Στο μπροστινό μέρος ξεχωρίζει το ράμφος κάτω από τους Led προβολείς, καθώς και η μεγάλη εισαγωγή αέρα που χαρίζει επιβλητική όψη φανερώνοντας τις πιο άγριες διαθέσεις του DT X 360, ενώ το πίσω μέρος είναι πιο συμβατικό και τονίζεται από τα έντονα χρώματα. Η σέλα βρίσκεται στα 800χιλ από το έδαφος και κάτω από αυτήν θα υπάρχει χώρος για 2 κράνη.



Καρδιά του μοντέλου αποτελεί ένας μονοκύλινδρος υγρόψυκτος κινητήρας 320 κυβικών ο οποίος θα αποδίδει 28,8 ίππους στις 7.250 με 3.1 χλγμ ροπής στις 5.750, ενώ σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες το DT X 360 αναμένεται με πλούσιο εξοπλισμό, αφού θα διαθέτει σύστημα εκκίνησης χωρίς κλειδί, έγχρωμη οθόνη καθώς και traction control. Το βάρος θα ανέρχεται στα 194 κιλά, ενώ οι τροχοί 14 και 13 ιντσών εμπρός και πίσω αντίστοιχα θα εφοδιάζονται με ελαστικά μικτής  χρήσης σε διαστάσεις 120/80-14 και 150/70-13. Σύντομα αναμένουμε και περισσότερες πληροφορίες για τη νέα πρόταση της Kymco στα scooter μεσαίου κυβισμού.


 

  • Silot

    Παίρνεις ένα downtown το βάφεις πορτοκάλι, του βάζεις off road scooteroλάστιχα και έτοιμος για Dakar χαχαχαχα ένα ρε Kymco μας τρολλάρεις τώρα δεν υπάρχει αυτό, πρέπει να είναι η μεγαλύτερή αποτυχία των τελευταίων ετών σε scooter/μοτοσυκλέτες.

      4