Νέο ηλεκτρονικό τεύχος Moto Τρίτη – Κυκλοφορεί!

Δοκιμάζουμε ένα ηλεκτρικό scooter που θα αλλάξει όσα ξέρουμε για την αυτονομία στην κατηγορία, οδηγούμε τα τελευταία χωμάτινα KTM και Husqvarna και παρουσιάζουμε τα νέα μοντέλα του 2021! Δείτε τι θα διαβάσετε στο νέο ηλεκτρονικό μας τεύχος.

Ο Νοέμβριος πλησιάζει στο τέλος του και η καθιερωμένη μαζική παρουσίαση νέων μοτοσυκλετών από τις εταιρείες έχει ήδη ξεκινήσει! Η ηλεκτρονική μας έκδοση φυσικά και δεν θα μπορούσε να απουσιάζει από τις εξελίξεις, με εκτεταμένα θέματα στα νέα μοντέλα, όλη την επικαιρότητα από την Ελλάδα και τον κόσμο και φυσικά, δυνατές δοκιμές και αγοραστικά όπως κάθε μήνα.
 
Διαβάστε εντελώς δωρεάν το νέο μας ηλεκτρονικό τεύχος με ένα κλικ, ή κατεβάστε το σε μορφή PDF στον υπολογιστή και το κινητό σας και απολαύστε το, ακόμα και αν δεν έχετε σύνδεση στο Internet.
 
Στο νέο ηλεκτρονικό τεύχος Moto Τρίτη θα βρείτε:
  • Οδηγούμε – KTM & Husqvarna Off-Road 2021: Για πολλούς οι κορυφαίες μοτοσυκλέτες εκτός δρόμου άθλησης, η γκάμα KTM και Husqvarna ανανεώνεται για το 2021 και εμείς ερχόμαστε σε πρώτη επαφή μαζί τους.
  • Test – Super Soco CPX: Αυτονομία και επιδόσεις που αλλάζουν τα δεδομένα. Οδηγούμε το νέο ηλεκτροκίνητο scooter της Super Soco, που φέρνει αυτονομία και επιδόσεις βενζίνης στον χώρο των ηλεκτρικών!
  • Αγοραστικό – Τα 300άρια scooters με την μεγαλύτερη αυτονομία: Όταν θες να συνδυάσεις τις αρετές της πλέον αγαπητής κατηγορίας scooter στην Ελλάδα, με την μέγιστη δυνατή αυτονομία, αυτές είναι οι επιλογές σου. Τις εξετάζουμε αναλυτικά.
  • Καταιγισμός παρουσιάσεων – Πάνω από 10 νέες μοτοσυκλέτες με αναλυτική, διαδραστική παρουσίαση, φωτογραφίες και video, καθώς και ειδήσεις για τις φήμες και τα αναμενόμενα νέα μοντέλα του 2021.
  • Όλα τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο
Διαβάστε ακόμα στην ειδική έκδοση για αξεσουάρ και ανταλλακτικά
  • Test εξοπλισμού: Δοκιμάζουμε το μπουφάν Clover Storm 3
  • Συμβουλές και tips: Όλα όσα πρέπει να ξέρεις πριν αλλάξεις εξάτμιση – Τα 7 πιο κρίσιμα σημεία για να την βελτιώσεις – Πώς να μάθεις γρήγορα μια πίστα – Τα top αξεσουάρ για naked μοτοσυκλέτες.
  • Δεκάδες προϊόντα και αξεσουάρ για την μοτοσυκλέτα και τον αναβάτη, σε έναν εκτενή οδηγό αγοράς
Η ψηφιακή έκδοση του Moto Τρίτη, αλλά και όλες οι ειδήσεις σε μορφή περιοδικού, μπορούν να γίνουν δικά σου μέσα από την καινοτόμα για τα ελληνικά δεδομένα πλατφόρμα του net.mototriti.gr!