Η στιγμή της διεθνούς έκθεσης μοτοσυκλέτας από το Mototriti.gr είναι γεγονός!

Διεθνής Έκθεση Μοτοσυκλέτας: Πάνω από 70 νέα μοντέλα για το 2021

Το MotoΤρίτη διοργανώνει την Digital έκθεση μοτοσυκλετών και φέρνει στην οθόνη σας τα μοντέλα που θα οδηγήσουμε την επόμενη χρονιά! Πάνω από 70 νέες μοτοσυκλέτες σε 5 διαφορετικές «αίθουσες» που ανανεώνονται συνεχώς: Κάντε κλικ και... καλώς ήλθατε στην έκθεση!

DAYTONA: Εξουσιοδοτημένο service SYM-DAYTONA

BENELLI: RCX 185 Το super παπί.

Φέτος το φθινόπωρο όπως κάθε χρόνο, περιμέναμε με ανυπομονησία να δούμε από κοντά τα μοντέλα του 2021 στην Eicma. Ωστόσο o Covid 19 άλλαξε κάθε σχέδιο, απαγορεύοντας ουσιαστικά τη διοργάνωση οποιασδήποτε έκθεσης. Έτσι, το Μοtotriti.gr αναλαμβάνει χρέη «διοργανωτή» για να δείτε ψηφιακά, όλα τα νέα μοντέλα που θα παρουσιάζονταν και θα κυκλοφορήσουν στο άμεσο μέλλον. Ένα event που ξεχωρίζει, ανοίγει της διαδικτυακές του πύλες έτοιμο να υποδεχθεί χιλιάδες επισκέπτες, που βρίσκονται κάθε μέρα στις σελίδες του Mototriti.gr.

Kοινοποίησε το »


Τι περιμένουμε, λοιπόν, από τα εργοστάσια μέσα στο επόμενο διάστημα; Ποια είναι τα μοντέλα που θα πρωταγωνιστούν τη νέα χρονιά;
 
Η περιήγησή σας στη digital έκθεση του MotoΤρίτη είναι χωρισμένη σε 5 διαφορετικά Hall, ανάλογα με την κατηγορία του κάθε μοντέλου, ώστε να βρείτε εύκολα αυτό που σας ενδιαφέρει. Ξεκινάμε από τα Adventure  καθώς  είναι αδιαμφισβήτητα η πιο δημοφιλής κατηγορία μοτοσυκλετών τα τελευταία έτη και όπως κάθε χρόνο έτσι και το 2021 έχει σημαντικές παρουσιάσεις σε κάθε κυβισμό. Φυσικά δεν θα μπορούσαν να λείπουν οι street και οι sport μοτοσυκλέτες οι οποίες φέρνουν την αγωνιστική τεχνολογία πιο κοντά στην καθημερινότητα, αλλά και τα νέα Best Seller μοντέλα που θα σκαρφαλώσουν στην κορυφή των πωλήσεων όπως μας έχουν συνηθίσει οι προκάτοχοί τους.
Σε ξεχωριστό Hall βρίσκονται τα Scooter με σημαντικές νέες παρουσίες καθώς και τα Concept που μας προϊδεάζουν για το μέλλον των δύο τροχών, ένα μέλλον στο οποίο όπως όλα δείχνουν η ηλεκτρική ενέργεια θα κατέχει σημαντικό ρόλο, ακολουθώντας κατά πόδας τα χνάρια της αυτοκινητοβιομηχανίας.

Παρακάτω, μπορείτε να περιηγηθείτε στα Hall της έκθεσης του MotoΤρίτη που θα ανανεώνονται διαρκώς και να μάθετε τα πάντα για τα μοντέλα που εκτίθενται σε αυτά!
Καλή απόλαυση...
 

Kοινοποίησε το »

  • C_R_O_M________

    Ωραία παιδιά τα digital κολπάκια αλλά αν δεν δοκιμαστεί η μηχανή από κοντά δουλειά ΔΕΝ γίνεται.

      6
  • Ippokratis

    Δυστυχως στις μερες κατασκευαζονται πολλα συγχρονα ' σκουπιδια' μιας χρησης..... Εχουν αντοχη 4-5 χρονια και μετα ξανα- αγοραζεις. Η ποιοτητα εχει πεσει παρα πολυ διοτι εχουν πολλα ηλεκτρικα-αισθητηρες με αποτελεσμα να χαλανε ευκολα.

      4
  • Γιώργος

    Όλα καλά με την παρουσίαση δεν έχετε βάλει όμως το tracer 7 όπως κάνατε με το 9 που βάλατε την άλλη και τη gt έκδοση στο 7 βάλατε μόνο την gt

      2
    • Mototriti

      Απάντηση: Αγαπητέ Γιώργο, υπάρχει μόνο το Yamaha Tracer 7 GT διότι αυτό παρουσιάστηκε ως μοντέλο 2021 (Το ανανεωμένο Yamaha Tracer 700 έχει παρουσιασθεί από πέρσι)

        9