Ο Ανδρέας Παργινός στο Πρωτάθλημα Ταχύτητας

Ένα ακόμα Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ταχύτητας έφτασε στο τέλος του με τον Ανδρέα Παργινό να είναι ένας από τους αναβάτες που ξεχώρισαν.

Μόλις τέσσερις αγώνες περιελάμβανε το φετινό Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ταχύτητας και το γεγονός ότι διοργανώθηκε και ολοκληρώθηκε εν μέσω πανδημίας δείχνει πολλά για το συγκεκριμένο είδος μηχανοκίνητου αθλητισμού. Εκτός όμως από τους διοργανωτές πολλά συγχαρητήρια αξίζουν και οι αναβάτες οι οποίοι παρά τις δυσμενείς οικονομικές συνθήκες της εποχής κατάφεραν να αγωνιστούν κάνοντας πραγματικότητα αυτό το πρωτάθλημα.

Ένας από τους αγωνιζόμενους που ξεχώρισαν είναι και ο Ανδρέας Παργινός, ο οποίος αγωνίστηκε στην κατηγορία Racing με μια δίχρονη Aprilia 250 κυβικών. Ο Ανδρέας αγωνίζεται πολλά χρόνια στη συγκεκριμένη κατηγορία και είναι πάντα ανάμεσα στους πρωταγωνιστές διεκδικώντας τον τίτλο. Φέτος ξεκίνησε πολύ καλά το πρωτάθλημα με μια πρώτη θέση στον πρώτο αγώνα της χρονιάς, ενώ στον επόμενο αγώνα ανέβηκε στο δεύτερο σκαλί του βάθρου εξαιτίας προβλήματος που αντιμετώπισε με την τροφοδοσία του κινητήρα. Ο τρίτος αγώνας ήταν καταστροφικός για τον Ανδρέα Παργινό καθώς στον 8ο γύρο εγκατέλειψε από πρόβλημα που δημιούργησε μια ραγισμένη κεφαλή στην Aprilia, ενώ ήταν πρώτος με διαφορά 16ΆΆ για το μεγαλύτερο διάστημα. Αν αυτό δεν είχε συμβεί, ο Παργινός συγκέντρωνε τις περισσότερες πιθανότητες να είναι ο φετινός πρωταθλητής στην κατηγορία Racing. Η πρώτη θέση που κατέκτησε στον τέταρτο και τελευταίο αγώνα με υποδειγματικό χρόνο 01.02.387 για τον ταχύτερο γύρο, και διαφορά 46.500 από τον δεύτερο αγωνιζόμενο και 2 ολόκληρους γύρους από τον τρίτο δείχνουν ότι του στοίχισε τον τίτλο η εγκατάλειψη.

H θέληση και ο δυναμισμός του Ανδρέα είναι πάντα στον υπερθετικό βαθμό και δεν "παραδίδει ποτέ τα όπλα". Με συμμετοχή σε 4 αγώνες, με 4 pole position, 2 πρωτιές, 1 δεύτερη και μια εγκατάλειψη είναι σίγουρα μια δυνατή παρουσία για τη θέση του πρωταθλητή στο επόμενο Π.Π.Τ.

Όλα αυτά βέβαια δεν θα είχαν συμβεί χωρίς τη βοήθεια των Piaggio Hellas, Inter Cars, BFS, Wheel City, RS 2000, HydraHulls και το Moto Τρίτη σαν χορηγός επικοινωνίας που στηρίζουν ενεργά την προσπάθειά του. Είναι αυτονόητο ότι πολλά συγχαρητήρια αξίζει και η ομάδα των μηχανικών του που φροντίζουν για τη σωστή λειτουργία και την ανταγωνιστικότητα της μοτοσυκλέτας.

Σήμερα, η Moto Παργινός ανήκει στο δίκτυο Prime Service της Piaggio, προνόμιο που ελάχιστα συνεργεία της Ελλάδας κατέχουν, καθώς πρέπει να πληρούνται πολύ αυστηρές προϋποθέσεις. Έτσι μπορείτε να είστε σίγουροι ότι κάθε εργασία πραγματοποιείται σύμφωνα με αυστηρές προδιαγραφές όπως αυτές ορίζονται από το εργοστάσιο. Δεν είναι λοιπόν τυχαίο ότι αποτελεί την πρώτη επιλογή των κατόχων Aprilia, Piaggio, Vespa και Gilera. Το προσωπικό ενημερώνεται συνεχώς πάνω στις νέες τεχνολογίες και χρησιμοποιεί σύγχρονα διαγνωστικά μηχανήματα, ώστε να είναι σε θέση να δώσει λύσεις άμεσα και αποτελεσματικά με τη μικρότερη δυνατή επέμβαση στη μοτοσυκλέτα.

Για περισσότερες πληροφορίες:

Κωνσταντινουπόλεως 59
Τηλ: 210 7628877
Facebook Page

Διαβάστε ακόμα