5 νέα Test Ride Honda διαθέσιμα στην Promoto Ginossatis

Επειδή μόνο αν οδηγήσεις τη μοτοσυκλέτα ή το scooter που σε ενδιαφέρει μπορείς να έχεις ολοκληρωμένη άποψη πριν επιλέξεις, η Promoto Ginossatis διαθέτει για test ride τα best seller μοντέλα της Honda.

HONDA: Δείτε τι προσφορές ισχύουν!

Διαβάζεις και ακούς διάφορα για το μοντέλο που σε ενδιαφέρει, όμως θα βασιστείς στην γνώμη των άλλων για να επιλέξεις; Οι ανάγκες και τα κριτήρια με τα οποία κάθε αναβάτης αξιολογεί μια μοτοσυκλέτα ή ένα scooter είναι διαφορετικά και μόνο αν οδηγήσεις ο ίδιος το μοντέλο που σε ενδιαφέρει θα έχεις ολοκληρωμένη άποψη και θα μπορέσεις να ανακύψεις όλες τις πτυχές του χαρακτήρα του. Στην Promoto Ginossatis το γνωρίζουν πολύ καλά και έχουν διαθέσιμα για test ride όλα τα καινούργια, αλλά και τα best seller μοντέλα της Honda. Δες παρακάτω ποια μπορείς να οδηγήσεις αυτή την περίοδο.

Genio 110
To Genio φέρνει νέο αέρα στην κατηγορία των scooter μικρού κυβισμού με την ξεχωριστή του εμφάνιση και τον εξοπλισμό του. Χάρη στο ειδικής σχεδίασης πλαίσιο είναι το ιδανικό όχημα για νέους αναβάτες ή όσους αναζητούν την ευκολία χειρισμών και το χαμηλό βάρος. Η πρακτικότητα είναι ένα από τα δυνατά χαρτιά του με το επίπεδο πάτωμα και τον αποθηκευτικό χώρο των 14 λίτρων με παροχή ρεύματος κάτω από τη σέλα. Ο κινητήρας των 110 κυβικών είναι νέας γενιάς eSP και αποδίδει 9 ίππους, ενώ διαθέτει σύστημα start / stop, όπως τα SH και PCX, για ακόμα χαμηλότερη κατανάλωση. Ο εξοπλισμός του περιλαμβάνει ακόμα LED προβολέα, μίζα και μανιβέλα, πλαϊνό και διπλό σταντ, σύστημα συνδυασμένης πέδησης CBS και ψηφιακή οθόνη.

SΗ Μode 125

Αν θέλεις να κάνεις τις καθημερινές σου μετακινήσεις εύκολα, οικονομικά και με στιλ, το SΗ Μode 125 είναι το κατάλληλο scooter για εσένα. Το επίπεδο πάτωμα και το χαμηλό ύψος της σέλας από το έδαφος μετατρέπουν κάθε διαδρομή σε μια ξεκούραστη και απολαυστική εμπειρία και μόλις φτάσεις στον προορισμό σου μπορείς να αφήσεις τα πράγματά σου στον αποθηκευτικό χώρο που υπάρχει κάτω από τη σέλα, ο οποίος χωράει ένα full face κράνος. Ο σύγχρονος και αξιόπιστος eSP κινητήρας των 125 κυβικών έχει σύστημα ηλεκτρονικού ψεκασμού για χαμηλή κατανάλωση και βελούδινη λειτουργία. Το SΗ Μode 125 διαθέτει σύστημα συνδυασμένης πέδηση CBS για αυξημένη ασφάλεια σε κάθε οδόστρωμα.
 

ACB125 Vario

Με μοντέρνα και παράλληλα σπορ σχεδίαση, έμφαση στην εργονομία την ευελιξία και την ταχύτητα, το Honda Vario 125 υπόσχεται μοναδική ευελιξία σε συνδυασμό με καλές επιδόσεις και κατανάλωση στην καθημερινή μετακίνηση. Είναι φιλικό προς το περιβάλλον και οικονομικό στη χρήση και τη συντήρηση. Μοντέρνο, με εμβλήματα 3D στα καπάκια του, δυναμική εμφάνιση και υψηλή ποιότητα κατασκευής. Στον νέας γενιάς κινητήρα του Honda Vario 125 τύπου eSP έχουν εφαρμοστεί προηγμένες τεχνολογίες χαμηλής τριβής, οι οποίες έχουν ως αποτέλεσμα την χαμηλή κατανάλωση καυσίμου και την αξιόπιστη λειτουργία. Ο κινητήρας αποδίδει 10,4 hp, διαθέτει σύστημα διακοπής λειτουργίας του κινητήρα στο ρελαντί (idle stop) και χαρακτηρίζεται από χαμηλή κατανάλωση που ανακοινώνεται στα 52,1 χιλιόμετρα οδήγησης ανά λίτρο βενζίνης (τυποποιημένη μέτρηση). Το ρεζερβουάρ χωράει 5,5 λίτρα και το Honda Vario 125 φοράει χυτές αλουμινένιες ζάντες 14 ιντσών και tubeless ελαστικά. Τα φρένα του 125 που είναι δισκόφρενο μπροστά και ταμπούρο πίσω είναι συνδυασμένα με σύστημα CBS.


CB 500X

Η μεσαίου κυβισμού adventure μοτοσυκλέτα της Honda δεν χρειάζεται ιδιαίτερες συστάσεις καθώς βρίσκεται στην κορυφή των ταξινομήσεων στην κατηγορία της σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία των τελευταίων μηνών. Με νέα πιο αιχμηρή εμφάνιση και ψηλότερη ζελατίνα είναι έτοιμο να σε πάει παντού με άνεση και θα σου επιτρέψει να εξερευνήσεις νέα μέρη. Ο εμπρός τροχός των 19 ιντσών εκτοξεύει τις εκτός δρόμου δυνατότητες του CB 500X και μαζί του θα φτάσεις πιο μακριά. Η νέα LCD οθόνη σε ενημερώνει ανά πάσα στιγμή με όλες τις απαραίτητες πληροφορίες και όλα τα φώτα και τα φλας είναι τεχνολογίας LED. Οι 47,6 ίπποι το καθιστούν ιδανικό για τους κατόχους A2 διπλώματος και ο κινητήρας των 500 κυβικών συνεργάζεται με μονόδρομο συμπλέκτη assist / slipper. Το νέο τελικό εξάτμισης με δύο απολήξεις βγάζει ένα βελτιωμένο, μπάσο ήχο, που θα σε συνοδεύει στις εξορμήσεις σου.


X-ADV 750

Το X-ADV συνδυάζει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο στοιχεία από μοτοσυκλέτα και scooter, παντρεύοντας τους δυο κόσμους βάζοντας ταυτόχρονα στο παιχνίδι και τον παράγοντα περιπέτεια. Το εκτός δρόμου στοιχείο είναι έκδηλο παντού και συνδυάζεται άψογα με τις μοντέρνες γραμμές και την φουτουριστική εμφάνιση του μοντέλου, επιτρέποντας να το οδηγείς είτε με κοστούμι είτε με χωμάτινο εξοπλισμό χωρίς να φαίνεσαι σε καμία περίπτωση παράταιρος. Ο δικύλινδρος σε σειρά κινητήρας 745 κυβικών αποδίδει 54 ίππους και συνεργάζεται με Traction Control το οποίο ρυθμίζεται σε 2 επίπεδα ενώ μπορεί και να απενεργοποιηθεί. Δεν θα μπορούσαμε να παραλείψουμε το αυτόματο κιβωτίου διπλού συμπλέκτη DCT με τα προγράμματα λειτουργίας D και S, το οποίο δίνει τη δυνατότητα για χειροκίνητες αλλαγές από τους διακόπτες στο αριστερό μέρος του τιμονιού.

Αν θέλεις κι εσύ να ζήσεις μια αξέχαστη οδηγική εμπειρία με το αγαπημένο σου Honda δεν έχεις παρά να κλείσεις σήμερα ένα ραντεβού τηλεφωνώντας στην Promoto Ginossatis.

Για περισσότερες πληροφορίες:
Λ. Αμφιθέας 21 Π.Φάληρο, Τ.Κ 17564
Τηλ.: 210-9400123

http://promoto.gr/
Facebook Page

Ωράριο λειτουργίας:

Δευτέρα – Παρασκευή: 09:00 – 21:00
Σάββατο: 10:00 – 15:00  

Διαβάστε ακόμα: