To Voge 500AC

To Voge 500AC

To Voge 500AC

To Voge 500AC

Voge: Αυτό είναι το νέο 500AC!

Διευρύνει την γκάμα της η Voge, ετοιμάζοντας ένα ακόμα μοντέλο της AC σειράς της με το νεορετρό στυλ. Δείτε τι γνωρίζουμε μέχρι τώρα…

VOGE: 3000DS Με δώρο top case αλουμινίου.

Η Voge έκανε εντυπωσιακή είσοδο στην αγορά μας πριν μερικούς μήνες, φέρνοντας μια γκάμα 5 μοντέλων στα 300 και 500 κυβικά που καλύπτουν τις πιο επιτυχημένες κατηγορίες της αγοράς. Ωστόσο η εταιρεία αναπτύσσει κι άλλο τα προσφερόμενα μοντέλα της: Πριν λίγες ώρες, αποκαλύφθηκε το νέο 500AC, που βλέπετε στις εικόνες.
 
Οι φωτογραφίες προέρχονται από το κινεζικό μέσο Newmotor, το οποίο βρίσκεται πολύ κοντά στις βιομηχανίες που αναπτύσσονται ραγδαία στην χώρα. Όπως βλέπουμε λοιπόν, το νέο AC μοντέλο φέρει όντως τον γνωστό δικύλινδρο των 471 κ.εκ. και θυμίζει αρκετά… Hornet! Φυσικά πρόκειται για ένα στυλιστικά αναδιαμορφωμένο 500R, με διαφορετικό φωτιστικό σώμα εμπρός, διαφορετικό ρεζερβουάρ και σχήμα σέλας και ουράς και μια εντελώς διαφορετική εξάτμιση, σε μεταλλικό φινίρισμα.
 
Παρατηρώντας το λίγο καλύτερα, βλέπουμε ότι το ψαλίδι, το ανεστραμμένο πιρούνι και τα φρένα προέρχονται από το 500R, άρα τα δύο μοντέλα θα είναι πολύ παρόμοια ή και εντελώς ίδια, σε μηχανολογικό επίπεδο. Αυτό που αλλάζει για το νέο 500AC είναι τα όργανα, καθώς η μοτοσυκλέτα αποκτά μια νέα οθόνη TFT που πιθανόν θα φέρει και δυνατότητα συνδεσιμότητας με smartphone. Η μοτοσυκλέτα θα φέρει, ωστόσο, συμβατικό κεντρικό διακόπτη με κλειδί και όχι κάποια keyless λύση.
 
Με όλες τις αρετές που η Voge υιοθέτησε εξαρχής, ανεβάζοντας τον πήχη στην ποιότητα κατασκευής και χρησιμοποιώντας επώνυμα περιφερειακά στις μοτοσυκλέτες της, η 500AC αναμένεται να ντεμπουτάρει τις επόμενες ημέρες και να ανταγωνιστεί παρόμοιες προτάσεις, όπως το Benelli Leoncino. Μείνετε συντονισμένοι για περισσότερα…
 
(Φωτό: Newmotor.com.cn)