Πως θα μπορούσε να είναι η μορφή, μιας νέας sport μοτοσυκλέτας από την Hero;

Hero: Αναπτύσσει νέα ηλεκτρικά δίκυκλα

Και μάλιστα, το κάνει στην Ευρώπη! O Ινδικός κολοσσός ετοιμάζεται για τεχνολογικό άλμα, αναπτύσσοντας δίκυκλα επιδόσεων. Δείτε τι γνωρίζουμε μέχρι τώρα…

Οι ηλεκτροκίνητες μοτοσυκλέτες βρίσκονται σε τροχιά ραγδαίας ανάπτυξης και όλο και περισσότερες εταιρείες ανεβαίνουν στο «βαγόνι». Στα τελευταία νέα, η ινδική Hero ετοιμάζεται να κάνει αισθητή την παρουσία της, καθώς αναπτύσσει μοτοσυκλέτες επιδόσεων και μάλιστα, σε ευρωπαϊκό έδαφος.
 
Πιο συγκεκριμένα, η Hero θα αξιοποιήσει τους πόρους τεχνογνωσίας που διαθέτει στο Μόναχο της Γερμανίας, όσον αφορά μια νέα σπορ μοτοσυκλέτα, με την ονομασία e.US. Τα αρχικά προέρχονται από τις λέξεις «Electric Ultra Sport», οι οποίες δεν χρειάζονται… καν μετάφραση, για την αποκωδικοποίηση τους: Η Hero θέλει να κάνει αίσθηση παρουσιάζοντας μια σπορ μοτοσυκλέτα που θα έχει υψηλές επιδόσεις και premium προσανατολισμό.
 
Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει μέχρι τώρα γνωστά, η e.US θα έχει φιλοσοφία πλατφόρμας, με περισσότερες από μία διαθέσιμες επιλογές ισχύος μοτέρ και υψηλή ρυθμισιμότητα. Για την επίτευξη, ωστόσο, των premium στόχων της, η Hero αναμένεται να ανακοινώσει (εκτός αό υψηλή ισχύ) και δελεαστικά νούμερα αυτονομίας, η οποία είναι ο υπ αριθμόν 1 «σκόπελος» των ηλεκτρικών μοτοσυκλετών. Ο συνδυασμός αυτών των απαιτήσεων πιθανότατα έκρινε απαραίτητη την ανάπτυξη της μοτοσυκλέτας στην Γερμανία.
 
Φυσικά, εμείς πιστεύουμε ότι η Hero εξετάζει και το ενδεχόμενο διάθεσης της μοτοσυκλέτας και στην Ευρώπη, αφού αναμφίβολα θα λάβει δεδομένα για κάτι τέτοιο, κατά την διάρκεια της δουλειάς στο Μόναχο… Μείνετε συντονισμένοι για περισσότερα.