Έρχεται Harley 350 κυβικών. Σε αυτό το μοντέλο θα βασίζεται!

Εδώ και καιρό ακούμε για το HD350, το μικρού κυβισμού μοντέλο της Harley-Davidson που βρίσκεται στα σκαριά. Πλέον η επίσημη παρουσίασή του μάλλον βρίσκεται ένα βήμα πιο κοντά καθώς κυκλοφόρησε το μοντέλο στο οποίο θα βασίζεται.

Η βάση για το entry level μοντέλο της Harley-Davidson θα είναι το QJ350 της Qianjiang, η οποία έχει στην κατοχή της και την Benelli. Θα εφοδιάζεται με εν σειρά δικύλινδρο κινητήρα 353 κυβικών ο οποίος θα έχει τα κάρτερ του BN 302S της Benelli και τους κυλίνδρους από του κινητήρες των 500 κυβικών της Qianjiang. Αναμένεται να αποδίδει 35 ίππους, οπότε θα μπορεί να οδηγηθεί με Α2 δίπλωμα και το συνολικό βάρος της μοτοσυκλέτας θα είναι κοντά στα 175 κιλά, αν και οι πινελιές που θα βάλει η Harley μπορεί να το αυξήσουν ελαφρώς. Επίσης, περιμένουμε να έχει έγχρωμη TFT οθόνη, σύστημα εκκίνησης χωρίς κλειδί, ABS της Bosch, ανεστραμμένο πιρούνι και δυο δίσκους εμπρός.

To QJ350 της Qianjiang

Μέχρι τώρα γνωρίζουμε ότι το HD350 θα προορίζεται για αγορές της Ασίας, όπως Ταϊλάνδη, Ινδονησία, Μαλαισία, Σιγκαπούρη, Φιλιππίνες, ενώ δεν αποκλείεται να φτάσει και στην Ινδία. Μάλλον δεν θα το δούμε στην Ευρώπη, αλλά τίποτα δεν είναι σίγουρο ακόμα.