Ποια είναι η επόμενη κίνηση του Valentino Rossi στην μεταγραφική σκακιέρα;

Valentino Rossi: Ανανέωσε για άλλα 2 χρόνια;

Έχει ήδη υπογράψει το επόμενο του συμβόλαιο ο Valentino Rossi, σύμφωνα με πληροφορίες Ιταλών δημοσιογράφων! Δείτε περισσότερα…

Ο Valentino Rossi φαίνεται να κατέληξε τελικά σε απόφαση σχετικά με το επαγγελματικό του μέλλον, τουλάχιστον για την αμέσως επόμενη διετία. Σύμφωνα με ρεπορτάζ του Gazetta Dello Sport και του Insella, ο Ιταλός Superstar υπέγραψε το επόμενο του συμβόλαιο, με την Petronas Yamaha.
 
Πιο συγκεκριμένα, ο Rossi φέρεται να υπέγραψε συμβόλαιο με την Petronas SRT, διαρκείας 1+1 έτους με την οψιόν του 2022, την οποία μπορεί να επιλέξει αν θα την ενεργοποιήσει ή όχι, με βάση τα αποτελέσματα του. Η επίσημη ανακοίνωση, αναφέρεται από τους Ιταλούς ότι θα γίνει στις 19 Ιουλίου, στον παρθενικό αγώνα της φετινής χρονιάς που θα γίνει στην Jerez της Ισπανίας. Ο Rossi ωστόσο θα τρέχει σαφώς με εργοστασιακών χαρακτηριστικών M1 και πλήρη εργοστασιακή υποστήριξη, ενώ κοντά του θα έχει συγκεκριμένα πρόσωπα-κλειδιά που θα τον ακολουθήσουν όπως ο αρχηγός ομάδας David Munoz, o υπεύθυνος τηλεμετρίας Matteo Flamigli και ο μηχανικός Alex Briggs, ο οποίος είναι μαζί του από τα χρόνια της Honda, δηλαδή μια ολόκληρη 20ετία.
 
Ο Rossi, αν όντως πραγματοποιήσει αυτή την συμφωνία, βάζει «στο μάτι» το ρεκόρ νικών του Giacomo Agostini, ο οποίος έχει 122 νίκες στην καριέρα του, ενώ αναμένεται να φτάσει τις 450 συμμετοχές σε αγώνες, ένας άνευ προηγουμένου αριθμός συμμετοχών. Περιμένουμε και τις ανάλογες επίσημες ανακοινώσεις.