Moto Trust: Η εμπιστοσύνη σου επιβραβεύεται

Δεν χρειάζεται να χάνεις χρόνο ψάχνοντας δεξιά κι αριστερά για τις καλύτερες υπηρεσίες για τη μοτοσυκλέτα σου. Δες γιατί αξίζει να εμπιστευτείς τη Moto Trust.

Η Moto Trust της οικογένειας Κονταρίνη απαρτίζεται από έμπειρους και πλήρως εξειδικευμένους μηχανικούς που μπορούν να πραγματοποιήσουν οποιαδήποτε εργασία, όσο πολύπλοκη κι αν είναι, ανεξάρτητα από τη μάρκα και το μοντέλο της μοτοσυκλέτας ή του scooter σας. Η υψηλή ποιότητα, η ακρίβεια και η αποτελεσματικότητα χαρακτηρίζουν τις ολοκληρωμένες υπηρεσίες που παρέχει η Moto Trust και είναι τα στοιχεία της πολυετούς επιτυχίας της.



Η εταιρεία ιδρύθηκε το 1989 και αντικείμενό της αρχικά ήταν αποκλειστικά η επισκευή και η συντήρηση. Αρχές της δεκαετίας του `90 ξεκίνησε η ενασχόληση με τους αγώνες και οι πρώτες διακρίσεις δεν άργησαν να έρθουν. Μέσα από αυτούς αποκτήθηκε πολύτιμη τεχνογνωσία και ήταν το έναυσμα προκειμένου η Moto Trust να δραστηριοποιηθεί και στην εμπορία μοτοσυκλετών. Σήμερα, παρέχει εξειδικευμένο service και διαθέτει γνήσια ανταλλακτικά κορυφαίων εταιριών όπως Yamaha, Suzuki, Honda, KawasakiBMW, Honda, Piaggio κ.α, καθώς και υψηλής ποιότητας after market από επώνυμους οίκους. Επίσης, αν θέλετε να βελτιώσετε τη μοτοσυκλέτα σας, η οικογένεια Κονταρίνη μπορεί να σας προτείνει τις πιο αξιόπιστες και αποτελεσματικές λύσεις, ενώ από τα πλήρως εξοπλισμένα καταστήματα της εταιρείας δεν λείπουν τα επώνυμα αξεσουάρ αναβάτη και μοτοσυκλέτας.



Φυσικά, δεν θα μπορούσαμε να μιλάμε για ολοκληρωμένες υπηρεσίες αν απουσίαζαν τα ελαστικά, ένας από τους σημαντικότερους παράγοντες για την ασφάλεια του αναβάτη. Οπότε, στη Moto Trust θα βρείτε όλη την γκάμα των ελαστικών Metzeler, Dunlop, Pirelli και Vee Rubber στις πιο συμφέρουσες τιμές.



Υπηρεσίες:
  • Εξειδικευμένο service
  • Βελτιώσεις
  • Μετατροπές
  • Προετοιμασία ΚΤΕΟ
  • Εμπορία καινούργιων και μεταχειρισμένων μοτοσυκλετών
  • Ελαστικά
  • Ανταλλακτικά
  • Αξεσουάρ μοτοσυκλέτας και αναβάτη
Για περισσότερες πληροφορίες:

Αλ. Παναγούλη 15, Νέα Ιωνία
Τηλ.: 210 2791864

Χαλανδρίου 19, Αγία Παρασκευή
Τηλ.: 210 6006024

e-mail: kontarin@otenet.gr
www.moto-trust.gr
Facebook Page
 
Ωράριο λειτουργίας:
Δευτέρα – Παρασκευή: 09:00 – 19:00
Σάββατο: 09:00 – 14:00