Αυτό είναι το Benelli TRK 800, όπως όλα δείχνουν

Benelli TRK 800: Διέρρευσε!

Αποκαλύφθηκε σύμφωνα με δημοσιογράφους του εξωτερικού, η μορφή του Benelli TRK 800, που το περιμένουμε εδώ και καιρό. Δείτε περισσότερα…

BENELLI: RCX 185 Το super παπί.

Το Benelli TRK 800, σαν μοντέλο, βρίσκεται στα «αναμενόμενα» από την Ιταλική εταιρεία εδώ και καιρό. Μετά από αλλεπάλληλες επιβεβαιώσεις, αν και όχι άμεσες, ήρθε και η πρώτη κατασκοπευτική εικόνα, που «καρφώνει» διεθνώς την εμφάνιση του νέου Benelli TRK 800.
 
Η φωτογραφία είδε το φως της δημοσιότητας και σε βρετανικά εδάφη, μέσω του γνωστού περιοδικού BikeSocial. Ας δούμε μαζί το νέο μοντέλο: Αρχικά, ο έντονα περιπετειώδης εμφανισιακός χαρακτήρας της μοτοσυκλέτας είναι εμφανέστατος, με το TRK 800 να φέρει ακτινωτούς τροχούς, ψηλές αναρτήσεις και κάγκελα, ακόμα και προστατευτικά ψυγείου αν προσέξετε. Το εμπρός φωτιστικό σώμα είναι λεπτό και «διπλό» και προτείνει μια νέα εμφανισιακή γλώσσα, η οποία θα διαφοροποιηθεί από αυτή του TRK 502, που κυκλοφορεί ήδη στην χώρα μας.
 
Ακόμα, ορατές είναι και οι χούφτες στο τιμόνι, ενώ στο κάτω μέρος της μοτοσυκλέτας διακρίνεται και μια μικρή ποδιά, που προστατεύει το κάρτερ –μπορούμε να πούμε ότι περιμέναμε και μια πλήρους μεγέθους ποδιά, στην συγκεκριμένη περίπτωση. Οι ξένοι κατάσκοποι κάνουν λόγο ακόμα, για ύπαρξη οθόνης TFT στον πίνακα οργάνων, keyless σύστημα εκκίνησης, φωτιζόμενους διακόπτες και άλλα τεχνολογικά gadgets.
 
O κινητήραας του TRK 800 αναμένεται να είναι η ίδια μονάδα, με αυτή που είδαμε στο 752S και στο Leoncino 800, δηλαδή δικύλινδρος εν σειρά με απόδοση της τάξης των 80 ίππων. Η τιμή της θα κυμανθεί στα επίπεδα που έχει θέσει η Benelli και το TRK 800 (ή 802, αν η εταιρεία ακολουθήσει την μέχρι τώρα ονοματολογία της) θα είναι ιδιαίτερα προσιτό για την κατηγορία του, όπως και το TRK 502 αντίστοιχα. Περιμένουμε περισσότερα…
 

  • Γιώργος

    Δεν μπορώ να βλέπω τα benelli, έχουν πετάξει πάνω σε ένα πλαίσιο κακοφτιαγμένα κομμάτια από Augusta bmw triumph και αλλά, και λένε ότι φτιάξανε μηχανή. Οι Κινέζοι είναι να φτιάχνουν αλλά πράγματα, όχι μηχανές.