Energica: Συνεχίζει δυνατή παρά τον κορωνοϊό

Η επέλαση του COVID-19 φαίνεται να άφησε ανεπηρέαστη την ανάπτυξη της Energica, η οποία εξακολουθεί να σημειώνει ανάπτυξη των δραστηριοτήτων της. Δείτε περισσότερα.

Μπορεί ο κορωνοϊός και η πανδημία που έφερε, να προκάλεσε στασιμότητα στην παγκόσμια αγορά μοτοσυκλέτας, όμως μια εταιρεία από την Ιταλία, εξακολουθεί να ανέρχεται ξεπερνώντας και αυτό τον σκόπελο. Μιλάμε για την Energica, η οποία εν μέσω πανδημίας σημείωσε κι άλλη αύξηση στις δραστηριότητες της, ενώ η φήμη της επεκτείνεται συνεχώς.
 
Πιο συγκεκριμένα, με δελτίο τύπου που δημοσίευσε, η Energica ανακοίνωσε ότι παρά το αναγκαστικό κλείσιμο της παραγωγής της από 25 Μαρτίου μέχρι 28 Απριλίου, η εταιρεία έχει παραδώσει μέχρι τώρα κατά 68% περισσότερες μοτοσυκλέτες, σε σχέση με πέρσι. Παράλληλα, έχει πετύχει να επεκτείνει το δίκτυο αντιπροσώπων της κατά 72%, μέσα στους τελευταίους 12 μήνες, αμφότερα δεδομένα που επιδεικνύουν την δυναμική της.
 
Ο επικεφαλής πωλήσεων και marketing της εταιρείας, Giacomo Leone, δήλωσε στο δελτίο τύπου: «Η παραγωγή συνεχίζει με γρήγορους ρυθμούς για να ικανοποιήσει γρήγορα τους πελάτες μας σε Ευρώπη, Ηνωμένες Πολιτείες και Ασία. Συνεχίζουμε να παραλαμβάνουμε νέες παραγγελίες και αυτό είναι ένα σημάδι ότι η προσοχή προς την ηλεκτρική κινητικότητα αυξάνεται, ειδικά σε μέρη όπως οι Ηνωμένες Πολιτείες και σε χώρες όπως η Ολλανδία, η Γερμανία και η Γαλλία.»
 
«Τα δεδομένα της ACEA για τα ηλεκτρικά και υβριδικά οχήματα είναι τα μόνα με θετική τάση στο πρώτο τέταρτο του χρόνου στην Ευρώπη, συγκρινόμενα με τα πτωτικά νούμερα των παραδοσιακών κινητήρων» συμπλήρωσε ο Leone.