H δημιουργία των Zillers

H δημιουργία των Zillers

H δημιουργία των Zillers

H δημιουργία των Zillers

BMW R nineT Zillers: Σαν υπερταχεία!

Μια ακόμη custom δουλειά με βάση την BMW R nineT, εμπενυσμένη από αεροπορικές και σιδηροδρομικές σχεδιάσεις! Δείτε το…

H BMW R nineT  έχει κατασκευαστεί εξαρχής έτσι ώστε να είναι ακραία τροποποιήσιμη και από το 2014, όταν και πρωτοπαρουσιάστηκε, οίκοι από όλο τον κόσμο έχουν δώσει… ρέστα με τις δημιουργίες τους. Η συγκεκριμένη μοτοσυκλέτα που βλέπετε εδώ, δημιουργήθηκε από τους Ρώσους Zillers Garage του Mikhail Smolyanovym.
 
Η R nineT που επιλέχθηκε για την μετατροπή ντύθηκε με ένα «ολόσωμο» κοστούμι από αλουμίνιο, που την καλύπτει πλήρως. Η σχεδίαση της δημιουργίας είναι ξεκάθαρα ρετρό και σε ένα οξύμωρο σχήμα, συνδυάζει τα στοιχεία του μοντερνισμού αλλά και της steampunk κουλτούρας.
 
Οι τροχοί είναι custom, όπως και οι περισσότερες λεπτομέρειες της εμφάνισης: Δείτε το εμπρός φωτιστικό σώμα, τα χειριστήρια και το πριτσίνωμα στο αλουμινένιο κοστούμι. Οι Zillers τοποθέτησαν αναρτήσεις αέρος στο μοντέλο που του δίνουν την δυνατότητα να χαμηλώσει μέχρι κυριολεκτικά να ακουμπησει το έδαφος! Φυσικά, αυτό γίνεται όταν δεν κινείται…
 
Ο κινητήρας των 1.170 κ.εκ. και των 110 ίππων δεν έχει μηχανολογικές μετατροπές, εκτός από μια custom «κομμένη» εξάτμιση, ενώ για… καλό και για κακό, οι Zillers τοποθέτησαν φρένα της Brembo στην μοτοσυκλέτα. Στην ουρά προσέχει κανείς μια ενδιαφέρουσα λεπτομέρεια: Το κοστούμι ανοίγει προς τα πίσω, δίνοντας πρόσβαση σε  μία θύρα USB για παροχή ρεύματος και στα ρυθμιστικά των ηλεκτρονικών.