To κατάστημα Ducati Athens στην οδό Καλλιρρόης

Ducati: Όλα τα μοντέλα του 2020 στο Ducati Athens

Δείτε από κοντά τα νέα μοντέλα της Ducati για το 2020 και κάντε δική σας την μοτοσυκλέτα των ονείρων σας. Διαβάστε πως μπορείτε να το κάνετε.

Ονειρεύεστε να δείτε από κοντά μια νέα Ducati του 2020 και να την αποκτήσετε; Η Ducati Athens, σεβόμενη όλους τους κανόνες ασφαλείας που ισχύουν αυτή την στιγμή, έχει την λύση που θα σας φέρει ακόμα πιο κοντά σε μια μπολωνέζικη, καινούργια μοτοσυκλέτα.
 
Στο κατάστημα Ducati Athens, που βρίσκεται στην οδό Καλλιρρόης 9 στην Αθήνα, βρίσκονται όλα τα νέα μοντέλα της Ducati για το 2020! Ενδεικτικά, αναφέρουμε μερικά μοντέλα που είναι εκεί και έτοιμα να σας κερδίσουν:
  • Η περιορισμένης παραγωγής Panigale V4 916 Edition
  • H νέα Multistrada 1260 2020
  • To ολοκάινουργιο, καυτό Streetfighter V4S
  • H Panigale V2
  • To νέο Diavel 1260 Stealth
  • To νέο Scrambler Icon Dark
Πως θα μπορέσετε να μεταβείτε στο κατάστημα; Λόγω των μέτρων ασφαλείας που έχουν ληφθεί για την αντιμετώπιση της πανδημίας, η επίσκεψη στο Ducati Athens πραγματοποιείται μέσω ραντεβού, το οποίο μπορείτε να κλείσετε τηλεφωνικά στο 210 9981199. Επί του παρόντος, όπως έχει επιβεβαιώσει και ο ΣΕΑΑ, η μετάβαση σε εν λειτουργία αντιπροσωπεία μοτοσυκλέτας επιτρέπεται και εμπίπτει στην κατηγορία B2 των κατ εξαίρεση μετακινήσεων.
 
Στην έκθεση, θα έχετε την ευκαιρία να δείτε από κοντά τις Ducati που σας ενδιαφέρουν και να μάθετε τα πάντα για το πώς θα αποκτήσετε την νέα σας μοτοσυκλέτα. Μην χάσετε αυτή την ευκαιρία, πάντα παραμένοντας ασφαλείς!