Piaggio Group Armakolas Moto: Νέο ωράριο λειτουργίας

Δες εδώ τι είναι το Prime Service της Piaggio και το νέο ωράριο λειτουργίας της Armakolas Moto.

Από το 2000 η εταιρεία Armakolas Moto βρίσκεται στον χώρο της μοτοσυκλέτας ως κάθετη μονάδα για τις εταιρείες του Piaggio Group παρέχοντας πωλήσεις όλων των τελευταίων μοντέλων, γνήσια ανταλλακτικά και αξεσουάρ, ενώ το συνεργείο ανήκει στο δίκτυο Prime Service. Αυτό σημαίνει ότι απασχολεί ειδικά εκπαιδευμένους τεχνικούς και κάθε εργασία πραγματοποιείται σύμφωνα με αυστηρά πρωτόκολλα. Το προσωπικό να λαμβάνει συνεχή εκπαίδευση, ενώ τα σεμινάρια που πραγματοποιούν οι μηχανικοί καταγράφονται σε ένα σύστημα πιστοποίησης. Ελάχιστα εξουσιοδοτημένα συνεργεία στην Ελλάδα έχουν πάρει πιστοποίηση Prime Service, καθώς πρέπει να πληρούνται πολύ αυστηρές προϋποθέσεις σχετικά με τις διαδικασίες και τον τρόπο που ακολουθούνται. Η εταιρεία Armakolas Moto είναι ένα από αυτά, που σημαίνει ότι μπορείτε να είστε 100% σίγουροι ότι το scooter ή η μοτοσυκλέτα σας βρίσκεται σε καλά χέρια.

Αν θέλετε να οδηγήσετε το όχημα που σας ενδιαφέρει για να έχετε ολοκληρωμένη άποψη, η Armakolas Moto διαθέτει μεγάλο στόλο και μπορείτε να προγραμματίσετε ένα test ride για να δείτε πώς συμπεριφέρεται σε πραγματικές συνθήκες. Στα καταστήματα της εταιρείας θα βρείτε επίσης μεταχειρισμένες μοτοσυκλέτες που μπορείτε να αποκτήσετε με ευνοϊκά χρηματοδοτικά προγράμματα και φυσικά μεγάλη γκάμα με αξεσουάρ αναβάτη.

Η εταιρία Armakolas Moto επιδεικνύοντας υπευθυνότητα συμβάλει στην προστασία της δημοσίας υγείας, συμμορφωμένη με τις κυβερνητικές αποφάσεις, λειτουργεί από 30 Μαρτίου με νέο προσαρμοσμένο ωράριο 09:00 έως 17:00 και με το απαραίτητο προσωπικό. Για θέματα που δεν απαιτούν την άμεση παρουσία σας στο χώρο της μπορείτε πάντα να επικοινωνείτε τηλεφωνικά ή μέσω διαδικτυακού.

Για περισσότερες πληροφορίες:

Πωλήσεις

Λεωφ. Αμφιθέας 151, Παλαιό Φάληρο

Τηλ.: 210 9707 198

Εξουσιοδοτημένο συνεργείο

Λεωφ. Αμφιθέας 44, Παλαιό Φάληρο

Τηλ.: 210 9401 260

Facebook Page