H νέα πρόταση της Wheels για την διατήρηση της υγιεινής των κοινόχρηστων scooters.

H νέα πρόταση της Wheels για την διατήρηση της υγιεινής των κοινόχρηστων scooters.

Wheels: Λανσάρει αυτοκαθαριζόμενα scooters!

Μια ξεχωριστή πρόταση στους καιρούς της πανδημίας φέρνει η εταιρεία Wheels, κρατώντας στην ζωή τις πλατφόρμες διαμοιρασμού scooters. Δείτε περισσότερα.

Μεγάλο θύμα της πανδημίας υπήρξαν οι πλατφόρμες διαμοιρασμού scooters, που τον προηγούμενο καιρό είχαν σημειώσει εκρηκτική ανάπτυξη στις πόλεις όλου του κόσμου. Προφανώς η κοινή χρήση εξοπλισμού περιορίστηκε κατακόρυφα από φόβο για την μετάδοση του ιού. Ωστόσο, η Wheels προτείνει μια λύση για το πρόβλημα και μάλιστα, στην μέση της κρίσης.
 
Η εταιρεία αποκάλυψε την συνεργασία της με την Nanoseptic την δημιουργία χειρολαβών και μανετών που απολυμαίνονται αυτόματα, με την παρουσία οποιουδήποτε είδους φωτός. Η τεχνολογία θα τοποθετηθεί στα scooters της Wheels, καθιστώντας τα έτσι «ασφαλή στην πιθανότητα μόλυνσης». Οι αυτοκαθαριζόμενες και αυτό-απολυμαινόμενες επιφάνειες λειτουργούν χάρη σε νανοκρυστάλλους, που με την παρουσία φωτός «αποσυνθέτουν με μια αντίδραση οξείδωσης, κάθε οργανικό μολυσματικό παράγοντα στο μικροσκοπικό επίπεδο».
 
Με αυτό τον τρόπο η Wheels μπορεί να διατηρήσει σε λειτουργία τον στόλο της, τον οποίο μάλιστα θα βγάλει ξανά στους δρόμους των ΗΠΑ τις επόμενες ημέρες. Ακόμα, h Wheels τόνισε την ανάγκη για τις απαραίτητες μετακινήσεις του πληθυσμού και της μείωσης έκθεσης σε συνωστισμό, που μπορεί να γίνει εύκολα και ασφαλώς με ένα scooter, πόσο μάλλον εξοπλισμένο με τεχνολογία απολύμανσης.
 
Πρόκειται για μια ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα ιδέα, έτσι δεν είναι; Μήπως τέτοια τεχνολογία θα πρέπει να έχει ευρύτερη εφαρμογή και αλλού, πέρα από τα κοινόχρηστα scooters; Είναι όπως και να έχει, μια όμορφη και πραγματικά χρήσιμη πρωτοβουλία.