Αποσύρεται και η KTM από τα μεγάλα ευρωπαϊκά σαλόνια της μοτοσυκλέτας για το 2020.

KTM: Εκτός EICMA και Intermot για το 2020

Είναι επίσημο: Και η KTM ανακοίνωσε ότι δεν θα συμμετάσχει σε καμία από τις δύο μεγάλες ευρωπαϊκές εκθέσεις μοτοσυκλέτας για φέτος, με τις εξελίξεις να τρέχουν ραγδαία. Δείτε περισσότερα.

KTM: 390 DUKE 2024 Αποκτήστε το στο δίκτυο ΚΤΜ

Πριν λίγες ώρες, το μάθαμε και εμείς επίσημα: Μετά την BMW, και η KTM ανακοίνωσε την απόσυρση της από τις εκθέσεις EICMA και Intermot για φέτος, ελέω της πανδημίας του κορωνοϊού.
 
Με την εξάπλωση του COVID-19 να εξακολουθεί χωρίς σημάδια κάμψης προς το παρόν, πολλές εκδηλώσεις μεγάλης κλίμακας αναβάλλονται ή ακυρώνονται. Η KTM φαίνεται πως παίρνει την απόφαση αυτή τόσο για λόγους δημόσιας υγείας, όσο και ως έκτακτο μέτρο αντιμετώπισης και των παράπλευρων συνεπειών της πανδημίας που προφανώς θα έχουν και οικονομικό χαρακτήρα.
 
Η επίσημη επιστολή της KTM για το συμβάν αναφέρει χαρακτηριστικά: «Η KTM εκτίμησε την στρατηγική για το υπόλοιπο του 2020 και αποφάσισε να πάρει κάποιες σημαντικές αποφάσεις εν μέσω της πανδημίας του COVID-19, που έχει επηρεάσει την δημόσια υγεία, τις κοινότητες, την βιομηχανία μοτοσυκλέτας και την επιχειρηματικότητα παγκοσμίως. Για το καλύτερο συμφέρον των εργαζόμενων και των καταναλωτών, η εταιρεία θα αποσυρθεί από όλες τις παγκόσμιες εκθέσεις για το υπόλοιπο της χρονιάς, συμπεριλαμβανομένων της Intermot στην Γερμανία και της EICMA στην Ιταλία. Ο κατάλληλος σχεδιασμός τέτοιων γεγονότων βρίσκεται σε κίνδυνο λόγω της αβεβαιότητας γύρω από τους περιορισμούς δημόσιων συναθορίσεων στις περισσότερες χώρες»

«Η KTM θα εξακολουθήσει να προωθεί τα τωρινά και τα μελλοντικά της project για να παρέχει στην αγορά μοτοσυκλέτας, συναρπαστικά και καινοτόμα μοντέλα και θα αναζητήσει τους τρόπους για την καλύτερη επίδειξη των επιτευγμάτων»