Φωτογραφία από το σημείο του ατυχήματος με την μοιραία Corvette σε πρώτο πλάνο.

Ελεύθερος αφέθηκε ο οδηγός της μοιραίας Corvette

Έδωσε κατάθεση και στη συνέχεια αφέθηκε ελεύθερος ο οδηγός της Corvette ο οποίος τα ξημερώματα της περασμένης Τετάρτης, χτύπησε 25χρονο μοτοσυκλετιστή με αποτέλεσμα να τον σκοτώσει. Κοινώς... μία από τα ίδια.

Σύμφωνα με τα ελληνικά ρεπορτάζ, ο 40χρονος οδηγός της μαύρης Corvette, που τα ξημερώματα της Τετάρτης ενεπλάκη σε δυστύχημα στην Γλυφάδα που οδήγησε στο θάνατο του 25χρονου μοτοσυκλετιστή Νάσου Καρανίκα, έχει αφεθεί ελεύθερος.

Ο οδηγός παρουσιάστηκε στην Αστυνομία μετά την παρέλευση 3 ημερών και κατέθεσε λέγοντας ότι εξαφανίστηκε επειδή ήταν σοκαρισμένος και «δεν κατάλαβε τι έγινε», διαφεύγοντας από την σκηνή του ατυχήματος με όχημα γνωστού του προσώπου.

Με απλά λόγια ζούμε μια κατάσταση «στο ίδιο έργο θεατές», όπως έχει συμβεί πολλάκις σε αυτή την χώρα, όπου μια οικογένεια θρηνεί ένα μέλος της που σκοτώθηκε χωρίς να φταίει, την στιγμή που ο υπεύθυνος του συμβάντος κυκλοφορεί ελεύθερος ανάμεσα μας.

Η κατάθεση του 40χρονου θα μεταβεί στα χέρια του εισαγγελέα, μαζί με την δικογραφία που έχει σχηματιστεί για την υπόθεση, ενώ ο τελευταίος θα αποφασίσει αν θα διατάξει προφυλάκιση ή όχι. Οι εξελίξεις συνεχίζονται και θα σας ενημερώσουμε για οτιδήποτε νεώτερο και σημαντικό σχετικά με την υπόθεση.