Best Moto 2020: Κερδίστε 3 service Aprilia

Πάρε τώρα μέρος στη ψηφοφορία για την ανάδειξη των καλύτερων μοτοσυκλετών της χρονιάς και διεκδίκησε ένα δωρεάν service για τη Aprilia σου.


Η επίσκεψη στο συνεργείο είναι αναπόσπαστο κομμάτι της συμβίωσης με τη μοτοσυκλέτα και η συντήρηση πρέπει να γίνεται στα χρονικά διαστήματα που ορίζει ο κατασκευαστής και από εξειδικευμένο προσωπικό που γνωρίζει τις ιδιαίτερες ανάγκες κάθε μοντέλου. Η σωστή συντήρηση εξασφαλίζει την απροβλημάτιστη λειτουργία του δικύκλου και συμβάλει στην ασφάλεια του αναβάτη. Το Moto Τρίτη στα πλαίσια του Best Μοτο 2020 προσφέρει 30 πακέτα service σε συνεργασία με καταξιωμένους επαγγελματίες του χώρου.
 
Η αγάπη για την μοτοσυκλέτα και το ενδιαφέρον για τον επιβάτη οδήγησε στην ενεργή ενασχόληση με αυτό το αντικείμενο και πλέον η εταιρεία Αδάμου μετρά πάνω 30 χρόνια παρουσίας στη Θεσσαλονίκη. Στο χώρο λειτουργεί κάθετη μονάδα του Piaggio Group, η οποία περιλαμβάνει εκτός από την έκθεση των μοτοσυκλετών, την εμπορία μεταχειρισμένων άριστης κατάστασης, service / after sales από άριστα καταρτισμένο προσωπικό, γνήσια ανταλλακτικά και μια σειρά από πληθώρα αξεσουάρ εξυπηρετώντας άρτια και τον πιο απαιτητικό πελάτη. Η εταιρεία κάνει δώρο 3 service σε κατόχους Aprilia.

Ευχαριστούμε θερμά την Piaggio Αδάμου για την ευγενική χορηγία των δώρων.