Best Moto 2020: Κερδίστε 5 μετρήσεις πλαισίου

Πάρε τώρα μέρος στην ψηφοφορία για την ανάδειξη των καλύτερων μοτοσυκλετών της χρονιάς και διεκδίκησε μια από τις 5 μετρήσεις πλαισίου – υποπλαισίου και μπροστινού συστήματος.


Για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά συνεχίζεται ο θεσμός που αναδεικνύει την καλύτερη μοτοσυκλέτα και το καλύτερο commuter της χρονιάς. Φέτος όμως εκτός από τις 4 μοτοσυκλέτες που θα κερδίσουν οι μεγάλοι νικητές, θα κληρωθούν και 60 ακόμα χρήσιμα και επώνυμα δώρα από κορυφαίες επιχειρήσεις του χώρου. Ανάμεσά τους και 5 μετρήσεις πλαισίου – υποπλαισίου και μπροστινού συστήματος από τη MotoCert, τον μεγάλο χορηγό του Best Moto 2020.

Το σύστημα της MotoCert επιτρέπει τη μέτρηση του πλαισίου, του ψαλιδιού και του πιρουνιού της μοτοσυκλέτας χωρίς να χρειαστεί αποσυναρμολόγηση. Οι μετρήσεις γίνονται μέσα σε μερικά λεπτά από υπέρυθρες κάμερες υψηλής ακρίβειας και ελέγχεται η απόκλισή των αποτελεσμάτων από τα εργοστασιακά νούμερα. Η βάση δεδομένων περιέχει χιλιάδες μοντέλα και ενημερώνεται συνεχώς με καινούργια μέσω διαδικτύου. Αξίζει να σημειωθεί ότι η ομάδα της MotoCert πραγματοποιεί μετρήσεις σε παπιά και ενημερώνει τη βάση δεδομένων της με στοιχεία που δεν υπάρχουν πουθενά αλλού.

Ο τεχνικός που πραγματοποιεί τις μετρήσεις δεν έχει τη δυνατότητα να επέμβει στο σύστημα και να τροποποιήσει τα αποτελέσματα με ότι αυτό συνεπάγεται για την εγκυρότητα τους. Το σύστημα μέτρησης της MotoCert παρέχει πιστοποιημένες απαντήσεις για την κατάσταση της μοτοσυκλέτας ή του scooter και καταργεί το «ό,τι δηλώσεις είσαι». Οι μετρήσεις της MotoCert συνοδεύονται από γραπτές πιστοποιήσεις και αυτό ακριβώς είναι που ζητάει πλέον ο πελάτης για κάθε εργασία που πραγματοποιείται στη μοτοσυκλέτα του.

Ευχαριστούμε θερμά τη MotoCert για την ευγενική χορηγία των μετρήσεων.