To Aprilia RS660

Στιγμιότυπο από το Aprilia All Stars του 2019.

Aprilia RS660: Ντεμπούτο στις 9 Μαΐου στο Mugello

Στην «ομορφότερη πίστα του κόσμου» θα κάνει την πρώτη δημόσια εμφάνιση της σε δράση, η νέα Aprilia RS660, στα πλαίσια του Aprilia All Stars. Δείτε περισσότερα.

Η μοναδική εκδήλωση Aprilia All Stars 2020 ανακοινώθηκε επίσημα και για φέτος. Η εταιρεία του Noale προσκαλεί όλους τους μοτοσυκλετιστές να γεμίσουν την θρυλική πίστα του Mugello, το Σάββατο 9 Μαΐου.

Στα πλαίσια της εκδήλωσης θα κάνει και το πρώτο της ντεμπούτο, εν δράσει, η νέα RS660. Μία μοτοσυκλέτα που έχει κερδίσει το θαυμασμό και έχει δημιουργήσει προσδοκίες όσο λίγα μοντέλα τα τελευταία χρόνια, η RS660 θα οδηγηθεί στην πίστα δηλώνοντας το παρόν για το 2020.

Παράλληλα, στην πίστα θα βρίσκονται οι αναβάτες MotoGP  της Aprilia αλλά και οι μοτοσυκλέτες Aprilia RS-GP, οι οποίες θα έχουν τρέξει ήδη στους πρώτους αγώνες της σεζόν. Οι παρευρισκόμενοι της εκδήλωσης θα μπορούν να απολαύσουν μια μεγάλη γκάμα δρηαστηριοτήτων και happenings: Μουσικές παραστάσεις, συναντήσεις με τους αναβάτες, έκθεση των μοντέλων της Aprilia και των προϊόντων Aprilia Racing, αλλά και χώρους αφιερωμένους στα eSports και σε μια ξεχωριστή εμπειρία φαγητού.

Ακόμα, το Aprilia Allstars 2020 θα φιλοξενήσει μια επιπλέον ειδική περίσταση: Οι αναβάτες του πρωταθλήματος Aprilia Sport Production Championship θα κάνουν το ντεμπούτο τους στην πίστα, οδηγώντας τις ειδικές Aprilia RS250SP.