Σε τράκαραν; Φτιάξτo χωρίς να πληρώσεις τίποτα

Σε τράκαραν; Δες τώρα πώς θα την κάνεις "καινούργια" αποφεύγοντας τα έξοδα και την ταλαιπωρία.

Οι αναβάτες μοτοσυκλέτας είναι συνεχώς εκτεθειμένοι σε ένα σωρό κινδύνους και το να εμπλακούν σε ατύχημα είναι πολύ εύκολο, ενώ οι πιθανότητες να φταίνε οι ίδιοι είναι μικρές. Η απροσεξία και η κούραση των άλλων οδηγών, καθώς και το μικρό μέγεθος μιας μοτοσυκλέτας είναι μόνο μερικοί από τους παράγοντες που μπορεί να οδηγήσουν σε ατύχημα. Η ταλαιπωρία όμως δεν σταματά εκεί, καθώς ξεκινά ο Γολγοθάς της επισκευής και της αποζημίωσης και όλοι γνωρίζουμε πόσο ψυχοφθόρο μπορεί να είναι αυτό.

Ευτυχώς όμως υπάρχει η Moto Petsas που αποδεικνύει έμπρακτα για μια ακόμα φορά ότι είναι πάντα στο πλευρό των μοτοσυκλετιστών. Αν είστε κάτοχος Honda, Piaggio, Vespa, Gilera, SYM, Yamaha ή Daytona, η Moto Petsas αναλαμβάνει να επισκευάσει άμεσα το δίκυκλό σας χωρίς καμία απολύτως οικονομική επιβάρυνση για εσάς. Απαραίτητη προϋπόθεση βέβαια είναι να έχετε ασφαλιστήριο συμβόλαιο σε ισχύ και να μην προκαλέσατε εσείς το ατύχημα. Σε αυτή την περίπτωση η Moto Petsas αναλαμβάνει όλες τις διαδικασίες και προχωρά στην επισκευή του δικύκλου χωρίς να πληρώστε ούτε ένα ευρώ.

Η εταιρεία Moto Petsas δραστηριοποιείται στο χώρο της μοτοσυκλέτας από το 1964 και σήμερα λειτουργεί σαν κάθετη μονάδα Honda, Piaggio, Vespa, Gilera, Sym, Daytona, Zontes, Benelli, Yamaha με πωλήσεις, ανταλλακτικά, αξεσουάρ, ελαστικά και εξουσιοδοτημένο service (εκτός Yamaha) και μπορείς να ενημερώνεσαι συνεχώς για νέα μοντέλα και προσφορές μέσα από το ανανεωμένο site της εταιρείας www.motopetsas.gr.

Για περισσότερες πληροφορίες:

ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ
Ελ. Βενιζέλου 242, Καλλιθέα
ΤΚ: 17676
Τηλ: 2109582988 Fax: 2109587256
 
SERVICE CENTER
Ελ. Βενιζέλου 242, Καλλιθέα
ΤΚ:17676
Τηλ: 2109512112

www.motopetsas.gr
Facebook Page
Instagram Page