Τα καλύτερα 400αρια GT Scooter

Είναι άνετα με αποθηκευτικούς χώρους, οικονομικούς κινητήρες και εξαιρετικές ικανότητες cruising. Αυτά είναι τα καλύτερα GT Scooter στα 400 κυβικά.

KYMCO: Συναρπαστική απόδοση με XCITING VS 400

YAMAHA: Tenere 700 με 700E δώρο Αξεσουάρ

SUZUKI: scooter κάνε το δικό σου .. εύκολα!

Τα τέσσερα scooter που συμπεριλαμβάνονται στο συγκεκριμένο θέμα, ανήκουν σε μια κατηγορία που “πέφτει” ανάμεσα στους μεσαίους και max κυβισμούς των GT. Δεν θεωρούνται σε καμία περίπτωση “μικρά”, αλλά αποφεύγουν τις υπερβολές που συναντά κανείς στα μεγαλύτερα σε κυβισμό και δύο κυλίνδρους σύνολα, διαμορφώνοντας έτσι, μια πολύ ενδιαφέρουσα υποκατηγορία. 
 

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

  • Sakis

    Θα έπαιρνα με κλειστά τα μάτια το BMW και ας είναι ακριβότερο από όλα διότι είναι πανέμορφο, άνετο, ποιοτικό με δυνατά φρένα, πολύ καλή ανάρτηση και ωραίο ήχο για σκούτερ αυτής της κατηγορίας και δυνατό μοτέρ, αλλά....Ένα αλλά και μάλιστα σημαντικό για ένα GT σκούτερ..., ο χώρος κάτω από την σέλα είναι απογοητευτικά μικρός, ναι, χωράει κράνος κάτω από την σέλα όταν αυτό είναι σταματημένο, αλλά τα GT είναι και για ταξιδάκια και αν θέλεις να πάρεις και πέντε πράγματα μαζί σου απλά δεν...και αυτός είναι σημαντικός λόγος για να μην το πάρει κάποιος!!!Άποψη μου...!!

      16