Δηλώσεις που θα συζητηθούν από τον Aleix Espargaro

Espargaro: O Zarco δεν αξίζει εργοστασιακή Honda

Χολή έσταξε ο Aleix Espargaro της Aprilia «σκοτώνοντας» τα όνειρα του Johann Zarco για θέση στην εργοστασιακή Honda. Τι είπε και γιατί;

Ο Aleix Espargaro είναι ένας αναβάτης που δεν απασχολεί και πολύ την ειδησεογραφία: Είναι γενικότερα ήσυχος, δουλεύει σκληρά στην Aprilia παίρνοντας ικανοποιητικά αποτελέσματα αλλά εξακολουθεί να μένει στο παρασκήνιο. Ωστόσο, ο Ισπανός έκανε κάποια αιχμηρά σχόλια, δίνοντας την δική του άποψη για την «μετά Lorenzo» εποχή στην Repsol Honda.

Απαντώντας στις φήμες που ήθελαν τον Johann Zarco να παίρνει την θέση του Lorenzo, ο Aleix όχι απλά διαφωνεί, αλλά επιτίθεται και στον Γάλλο, χαρακτηρίζοντας την συμπεριφορά του αντιεπαγγελματική!

«Πολλοί λένε ότι ο Zarco αξίζει μια θέση στην εργοστασιακή Honda, αλλά για μένα δεν είναι αλήθεια. Η στάση που έδειξε φέτος δεν δείχνει επαγγελματισμό. Οι άνθρωποι γύρω μου στην Aprilia ξέρουν μόνο πόσες φορές έχω βάλει τα κλάματα, φέτος και πέρσι. Αλλά αυτή είναι η δουλειά και η ζωή μας. Πολλοί άνθρωποι πίσω μας δουλεύουν πολύ σκληρά, πολλοί επίσης βάζουν τα χρήματα τους σε αυτά το Project. ¶ρα το να σταματήσεις και να πεις, η μοτοσυκλέτα είναι χάλια, πάω σπίτι, για εμένα δηλώνει ότι δεν αξίζεις να είναι στην καλύτερη μοτοσυκλέτα και αγωνιστική ομάδα του κόσμου» είπε συγκεκριμένα ο Aleix Espargaro.