Το Brixton Crossfire 500

Το Brixton Crossfire 500

Brixton Crossfire 500: Αποκάλυψη στην EICMA

H Brixton Crossfire 500 αποκαλύπτει τις προθέσεις της εταιρείας να επεκταθεί και σε μεγαλύτερα κυβικά, μετά την μεγάλη επιτυχία που σημείωσε με τις μοτοσυκλέτες των 125 κυβικών. Δείτε περισσότερα…

BRIXTON: Κλείστε ένα test drive με το Cromwell 1200!

Στα πλαίσια της EICMA, είδαμε από κοντά τα νέα μοντέλα της Brixton και πιο συγκεκριμένα, τα Crossfire 500 και 500X. Πρόκειται για δύο μεσαίου κυβισμού μοτοσυκλέτες, με ρετρό εμφάνιση και street προσανατολισμό, που προέρχονται από την εξέλιξη του concept 500  κυβικών της έκθεσης του 2018.

Οι Crossfire και Crossfire X θα κινούνται από έναν κινητήρα 500 κυβικών ο οποίος θα έχει ισχύ 47 ίππους, ακριβώς δηλαδή στο όριο του Α2 διπλώματος και αυτό είναι λογικό. Η Brixton θέλει να προσεγγίσει όσο περισσότερους νέους αναβάτες γίνεται. Οι πληροφορίες που  δημοσιεύονται γύρω από το μοντέλο είναι πολύ λίγες και αυτό ισχύει και για τα τεχνικά: Η Brixton ανακοινώνει ότι το μοντέλο θα φτάνει τα 160 χλμ/ώρα τελικής ταχύτητας και θα έχει βάρος 180 κιλά.

Περιμένουμε και περισσότερες πληροφορίες, εν καιρώ, μιας και η Brixton Crossfire 500 αναμένεται να φτάσει και στην χώρα μας.