Η Ariel Ace Iron Horse

Η Ariel Ace Iron Horse

Η Ariel Ace Iron Horse

Η Ariel Ace Iron Horse

Η Ariel Ace Iron Horse

Η Ariel Ace Iron Horse

Ariel Ace Iron Horse: Θα παρουσιαστεί σε λίγες ημέρες

Ντεμπούτο στην βρετανική έκθεση Motorcycle Live θα κάνει η νέα Ariel Ace Iron Horse, μια ακόμα εντυπωσιακή power cruiser από μια ιστορική εταιρεία. Δείτε περισσότερα.

Στα πλαίσια της Motorcycle Live, μίας από τις σημαντικότερες εκθέσεις μοτοσυκλέτας στην Μεγάλη Βρετανία, η ιστορική Ariel ετοιμάζεται να ντεμπουτάρει την νέα της Ace Iron Horse ενώπιον του κοινού. Πρόκειται για μια ακόμη μοτοσυκλέτα-έργο τέχνης από την Βρετανική εταιρεία που ξεχωρίζει σε πολλά επίπεδα.

Αρχικά, το πλαίσιο της Iron Horse είναι τύπου χωροδικτυώματος από CNC αλουμίνιο, σε 7 τμήματα που συγκολλώνται στο χέρι – σύμφωνα με όσα δηλώνει η εταιρεία, ένας τεχνικός χρειάζεται 70 ώρες να φτιάξει ένα πλαίσιο, το οποίο στην συνέχεια γυαλίζεται σε φινίρισμα καθρέφτη! Το ρεζερβουάρ της μοτοσυκλέτας είναι φτιαγμένο από ανθρακονήματα και βρίσκεται ανάμεσα στις δύο ανώτερες διαμήκεις δοκούς του πλαισίου, ενώ η σέλα είναι χειροποίητη σε μαύρο χρώμα.

Η μοτοσυκλέτα χρησιμοποιεί έναν κινητήρα Honda και συγκεκριμένα, τον V4 από την VFR1200 που αποδίδει 173 ίππους και 13,1 kgm ροπής. Στην ανάρτηση εμπρός, η Ariel Ace Iron Horse επιστρατεύει ένα πιρούνι τύπου girder, με ένα αμορτισέρ της Ohlins για την απορρόφηση των ανωμαλιών του δρόμου (επίσης αμορτισέρ της Ohlins χρησιμοποιείται στο μονόμπρατσο ψαλίδι). H Ariel ανακοινώνει τελική ταχύτητα που ξεπερνά τα 273 χιλιόμετρα την ώρα. 

Η μοτοσυκλέτα, σαν γνήσιο custom bike που σέβεται τον εαυτό της, θα μπορεί φυσικά να ρυθμιστεί στα μέτρα του αναβάτη της από το εργοστάσιο κιόλας. Η τιμή που έχει ανακοινωθεί για την Iron Horse ξεπερνά τις 29.600 λίρες Αγγλίας –σε άμεση ισοτιμία, πάνω από 35.000 ευρώ, δηλαδή…