Θα δούμε κάτι παρόμοιο με την W2, στο Μιλάνο από την Kawasaki;

Kawasaki: Έρχεται κι άλλο ρετρό μοντέλο

«Σπαρτιατικές» αποκαλύψεις από την Ιταλία μας χαρίζουν κλεφτή ματιά σε κάποια από τα σχέδια της Kawasaki για το μέλλον. Δείτε περισσότερα.

Αν είναι να εμπιστευτούμε Ιταλικές πηγές που «ψάχνονται» λίγο πριν την EICMA, η Kawasaki θα παρουσιάσει ένα νέο scrambler μοντέλο στο Μιλάνο, σε λίγες ημέρες. Μάλιστα, το μοντέλο εμφανίζεται να έχει ιδιαίτερη σημασία, αν διαβάσουμε τι λέει για αυτό ο Sergio Vicarelli, επικεφαλής πωλήσεων και marketing της Kawasaki Ιταλίας.

Ο διευθυντής δήλωσε για το νέο μοντέλο: «Υπάρχει χώρος στην αγορά για κάτι τέτοιο και το δουλεύουμε. Δεν θα έρθει αμέσως, αλλά σε λίγα χρόνια. Είναι ένας κλάδος που θέλουμε να καλλιεργήσουμε, γιατί υπάρχει αξία στην μάρκα που αναπαριστά την ιστορία της εταιρείας μας και της μοτοσυκλέτας γενικότερα. Αυτή θέλουμε να την ανακτήσουμε και να την περάσουμε στις επόμενες γενιές. Θα φτιάξουμε κάτι που θα δείτε στην EICMA 2019»

Αν ανατρέξουμε σύντομα στις προηγούμενες ειδήσεις σχετικά με την Kawasaki, θα θυμηθούμε ότι η εταιρεία ετοιμάζεται να αναβιώσει την ονομασία «Meguro», την οποία έφεραν οι μοτοσυκλέτες της στα πρώτα τους χρόνια.  Το όνομα Meguro μάλιστα έχει κατοχυρωθεί εκ νέου, για χρήση από την Kawasaki, όπως είχατε διαβάσει σε εμάς το καλοκαίρι. Περισσότερα και… επίσημα, σε λίγες ημέρες, ενόψει EICMA.