Το Italjet Dragster

Το Italjet Dragster

Το Italjet Dragster

Italjet Dragster: Επιστρέφει το 2020!

Το αντισυμβατικό και επιθετικό Dragster φαίνεται ότι θα επιστρέψει στην παραγωγή για το 2020, όπως δηλώνουν επίσημα χείλη! Δείτε περισσότερα.

Το Italjet Dragster ήταν ένα scooter που είχε προκαλέσει… παράκρουση και κύμα λατρείας σε μεγάλη μερίδα αναβατών, κατά την διάρκεια της δεκαετίας του 90. Μια ιταλική κατασκευή, με μεγάλη απήχηση παγκοσμίως, το Italjet Dragster ετοιμάζεται για την μεγάλη επιστροφή του χρόνου!

Πιο συγκεκριμένα, το αντισυμβατικής σχεδίασης μοντέλο με το πλαίσιο-χωροδικτύωμα και το εναλλακτικό μπροστινό σύστημα ανάρτησης, θα γίνει ξανά διαθέσιμο από του χρόνου, σε 3 διαφορετικές εκδόσεις: 125, 150 και 200 κυβικών.  Ο ισχυρότερος από αυτούς θα αγγίζει μάλιστα, τους 20 ίππους απόδοσης στην έκδοση των 200 κυβικών. Φυσικά, οι κινητήρες θα είναι τετράχρονοι και όχι… δίχρονοι 9όπως στο παλιό μοντέλο), ενώ θα συμφωνούν με Euro4.

Επισήμως, έχει ανακοινωθεί ότι το Dragster του 2020 θα κάνει εμφάνιση και στην EICMA αφού η ίδια εταιρεία έχει πει χαρακτηριστικά: «Δεν σας κάνουμε πλάκα»! Περιμένουμε εναγωνίως…