Τέλος εποχής στο γκαράζ του Valentino Rossi...

Rossi: «Διαζύγιο» με τον αρχιμηχανικό του

Την λήξη της συνεργασίας του με τον Silvano Galbusera ανακοίνωσε ο Valentino Rossi και η ομάδα του, λίγο πριν το Grand Prix Ταϋλάνδης. Δείτε περισσότερα.

Ο Valentino Rossi θα ακολουθήσει διαφορετικούς δρόμους με τον αρχιμηχανικό του, Silvano Galbusera, από την επόμενη σεζόν. Στα διεθνή μέσα αναφέρεται ήδη ότι ο Ιταλός superstar θα διακόψει την συνεργασία του με τον Galbusera, μόλις λήξει η φετινή σεζόν.

Ο Rossi συνεργάζεται με τον Silvano Galbusera από το 2014, όταν και είχε μόλις σταματήσει την συνεργασία του με τον επί σειρά ετών συνεργάτη του, Jerry Burgess. Μετά το τέλος της συνεργασίας Rossi-Galbusera, Ισπανοί δημοσιογράφοι ισχυρίζονται ότι γνωρίζουν ήδη τον αντικαταστάτη του: Πρόκειται για τον Davide Munoz, ο οποίος αυτή την στιγμή συνεργάζεται με τον μαθητή της ακαδημίας VR46, Nicolo Bulega.

O Munoz έχει συνεργαστεί στο παρελθόν και με τον Maverick Vinales, ενώ με τις υπηρεσίες του ο Rossi ελπίζει να δώσει ένα τέλος στο άνευ νικών σερί του, που κρατά από το 2017 και τον αγώνα του Assen.