Μεγάλες προσφορές Shoei στα Papastavrou Shops

Δες εδώ τις νέες χαμηλότερες τιμές που θα βρεις στα Papastavrou Shops για τις κορυφαίες σειρές NXR, X-Spirit III και GT-Air της Shoei.

Επωφελήσου σήμερα από τις προσφορές στα κράνη της Shoei και απόκτησε ένα υψηλής ποιότητας κράνος NXR, X-Spirit III ή GT-Air με τη βοήθεια των Papastavrou Shops. Κάνε το καλύτερο δώρο στον εαυτό σου και εξοικονόμησε χρήματα. Ας τα δούμε αναλυτικά:

Shoei NXR
Από 430 ευρώ με γραφικά


Το NXR είναι κατασκευασμένο από Fiberglass και οργανικές ίνες carbon 6 στρώσεων για μέγιστη ασφάλεια και χαμηλό βάρος με τη ζυγαριά να σταματά στα μόλις 1.300 γραμμάρια. Το εξωτερικό κέλυφος είναι διαθέσιμο σε τέσσερα μεγέθη για να βρείτε ακριβώς αυτό που σας ταιριάζει. Το σύστημα εξαερισμού διαθέτει πολλούς αεραγωγούς και κανάλια που διοχετεύουν τον φρέσκο αέρα κρατώντας δροσερό το κεφάλι του αναβάτη τους ζεστούς μήνες, ενώ το σπόιλερ στο πίσω μέρος παρέχει σταθερότητα στις υψηλές ταχύτητες για πιο ξεκούραστο ταξίδι. Είναι εφοδιασμένο με σύστημα E.Q.R.S. (Emergency Quick Release System) για την εύκολη αφαίρεση του κράνους σε περίπτωση ατυχήματος. Η συσκευασία περιλαμβάνει υποσιάγωνο, αντιθαμβωτική μεμβράνη Pinlock και κουκούλα αποθήκευσης και μεταφοράς.

Shoei GT-Air II
Από 450 ευρώ


Το απόλυτο κράνος μεικτής χρήσης έχει επανασχεδιαστεί ώστε να καλύπτει τους πιο απαιτητικούς αναβάτες. Το κέλυφός του είναι κατασκευασμένο από υαλοβάμβακα για χαμηλό βάρος και έχει εξελιχθεί σε αεροδυναμική σήραγγα με τις συμβουλές επαγγελματιών αναβατών με στόχο την μείωση της οπισθέλκουσας και των δυνάμεων που ασκούνται στον αυχένα. Η εσωτερική φιμέ ζελατίνα μειώνει την αντηλιά με μια κίνηση και φιλτράρει το 99% της UV ακτινοβολίας. Ο κεντρικός αεραγωγός στο πάνω μέρος μεγιστοποιεί τον όγκο του αέρα που εισέρχεται στο κράνος βοηθώντας στο να μη θαμπώνει η ζελατίνα. Η επένδυση παρέχει εξαιρετική άνεση χάρη στις πολλαπλές στρώσεις αφρώδους υλικού με διαφορετικές πυκνότητες και μπορεί να αφαιρεθεί για να πλυθεί ή να αντικατασταθεί. Η μικρομετρική καστάνια φροντίζει για το εύκολο, γρήγορο και ασφαλές κούμπωμα, ενώ είναι 100% ανοξείδωτη για μεγάλη διάρκεια ζωής.

Shoei X-Spirit III
Από 690 ευρώ


Το X-Spirit III είναι η ναυαρχίδα της Shoei, ένα αγωνιστικών προδιαγραφών κράνος από ανθρακονήματα για όσους δεν κάνουν συμβιβασμούς. Η ενσωματωμένη αεροτομή και τα εναλλάξιμα πτερύγια στο πίσω μέρος προσφέρουν εξαιρετική αεροδυναμική απόδοση. Διαθέτει συνολικά 12 αεραγωγούς και είναι το πρώτο κράνος που διοχετεύει αέρα και στο κάτω μέρος του κράνους διατηρώντας τον αναβάτη δροσερό ακόμα και στις πιο απαιτητικές συνθήκες. Η εσωτερική επένδυση αποτελείται από τρία ξεχωριστά τμήματα που μπορούν να πλυθούν και να αντικατασταθούν, ενώ μπορεί να περιστραφεί κατά 4 μοίρες στον οριζόντιο άξονα. Αυτό επιτρέπει στον αναβάτη να αλλάζει το οπτικό του πεδίο ανάλογα με το πόσο σκυφτή είναι η θέση οδήγησης της μοτοσυκλέτας. Μεγάλη ποικιλία από έξτρα ζελατίνες (που μπορούν να δεχτούν tear-off) είναι διαθέσιμη ώστε ο αναβάτης να βρει αυτή που του ταιριάζει. Ως γνήσιο αγωνιστικό κράνος κλείνει με Double-D και διαθέτει σύστημα E.Q.R.S για ασφαλή αφαίρεση του κράνους σε περίπτωση ατυχήματος.



Για περισσότερες πληροφορίες:

Καλλιρόης 30, Ν. Κόσμος
Τηλ.: 2109249350
Φαξ: 2109249351
Email: info@papastavroushops.gr
www.papastavroushops.gr
Facebook Page