Απορεί με τα λόγια του Alberto Puig ο Jorge Lorenzo...

Lorenzo: «Ποιος μπορεί να τα λέει αυτά;»

Δεν έκρυψε την δυσαρέσκεια και την σύγχυση του για τις δηλώσεις του Alberto Puig , ο Jorge Lorenzo, ο οποίος προσπαθεί ακόμα να ξεπεράσει την δύσκολη περίοδο του. Δείτε τι είπε…

Εχθές, σας γράφαμε σχετικά με κάποιες δηλώσεις του Alberto Puig, ο οποίος εμμέσως στηλίτευσε την απόδοση του Jorge Lorenzo στην ομάδα του. Ο ίδιος ο Lorenzo, όπως ήταν αναμενόμενο, δεν πήρε με καθόλου καλό μάτι τα λεγόμενα του «αφεντικού» του και δεν δίστασε να το δηλώσει.

Ο Lorenzo εξήγησε ότι οι δηλώσεις του Puig προκαλούν απορία και θύμισε τα ατυχήματά του, προσπαθώντας να πιέσει περισσότερο: «Ο Puig είναι το αφεντικό μου και τον σέβομαι πολύ γιατί γνωρίζει καλά τις μοτοσυκλέτες και τον κόσμο του MotoGP. Αλλά πως γίνεται να λέει κανείς, ότι δεν προσπάθησα και δεν πήρα ρίσκα με αυτή τη μοτοσυκλέτα; Γιατί είχα τεράστιες πτώσεις, πάντα γιατί προσπάθησα να πάρω καλά αποτελέσματα.»

«Μάλλον αυτό είναι το πρόβλημα. Πίεσα πάρα πολύ πριν γνωρίσω καλά την μοτοσυκλέτα και για αυτό τραυματίστηκα, και αυτό τα έκανε όλα πιο δύσκολα. Όλα έρχονται από τους τραυματισμούς. Αν δεν υπήρχαν αυτοί, είμαι σίγουρος ότι θα μπορούσα αν όχι να κερδίσω αγώνες, να τερματίσω στο βάθρο ή στην πεντάδα.» συμπλήρωσε ο Jorge.