Το μεγάλο βραβείο του Join Ducati: Μία Hypermotard 950 Concept.

Join Ducati: Διαγωνισμός για τους πιστούς των «κόκκινων»

Κατέχετε τουλάχιστον μία Ducati; Ο διαγωνισμός της μάρκας μπορεί να σας ενδιαφέρει, αφού πρόκειται για μια δράση με αποκλειστικούς αποδέκτες τους Ducatisti! Δείτε περισσότερα…

H Ducati ανακοίνωσε τον διαγωνισμό «Join Ducati», ο οποίος απευθύνεται σε κατόχους των Ιταλικών μοτοσυκλετών ανά τον κόσμο και θα χαρίσει πολλά, ιδιαίτερα δώρα. Αν λοιπόν κατέχετε έστω και μία μοτοσυκλέτα από το Borgo Panigale, τότε ο διαγωνισμός μπορεί να σας ενδιαφέρει!

Τα βραβεία είναι πολλά: Το μεγαλύτερο από αυτά, είναι μία Hypermotard 950 βαμμένη στα ειδικά χρώματα, στα οποία παρουσιάστηκε στην Concours D Elegance φέτος! Ακόμα, τα βραβεία περιλαμβάνουν μία πλήρη MotoGP εμπειρία στην Jerez το 2020, στην οποία οι τυχεροί θα έχουν paddock pass και θα συναντηθούν με τους Andrea Dovizioso και Danilo Petrucci. Τα βραβεία ακόμα αποτελούν 15 μινιατούρες της Ducati Hypermotard  Concept και 10 τσάντες πλάτης Redline B2 σε αποκλειστικό σχέδιο.

Το μόνο που έχετε να κάνετε, όπως λέει και η Ducati, είναι να μπείτε στην ειδική ιστοσελίδα του διαγωνισμού και να καταχωρήσετε την άδεια κυκλοφορίας της Ducati σας. Μάλιστα, όσες περισσότερες Ducati κατέχετε, αυξάνονται και οι συμμετοχές σας στο διαγωνισμό (είναι μία συμμετοχή ανά άδεια).

Ο διαγωνισμός έχει προθεσμία υποβολής συμμετοχών μέχρι τις 16 Δεκεμβρίου 2019 και, όπως λέει η Ducati, έχει στόχο την επιβράβευση των πιστών πελατών της από όλο τον κόσμο. Πως σας φαίνεται;