SYM VF 125: Με 2260 ευρώ και 2 τρόπους απόκτησης

Η SYM παρουσιάζει το νέο VF125, που έρχεται να συμπληρώσει την γκάμα των παπιών της εταιρείας με το πολύ επιτυχημένο όνομα VF και στα 125 κυβικά.

SYM: Νέα μοντέλα & γνήσια ανταλλακτικά SYM-DAYTONA

Τώρα το VF 125 μπορεί να γίνει δικό σου με 2.260 ευρώ και ένα από τα καλύτερα χρηματοδοτικά προγράμματα της αγοράς το οποίο περιλαμβάνει 2 διαφορετικούς τρόπους απόκτησης. Μπορείς να επιλέξεις ανάμεσα σε 2 χρόνια δωρεάν εργασιών service και 4 χρόνια δωρεάν εγγύησης ή εξόφληση σε 36 μήνες άτοκα.

Αν σου αρέσει το VF185 αλλά η χρήση συμπλέκτη μειώνει τη χρηστικότητα στη καθημερινότητά σου,  η SYM έχει την λύση. Νέο VF 125 με τα ίδια γονίδια … όπως το μεγάλο αδερφάκι του. Προερχόμενο από το πιο δυνατό παπί της ελληνικής αγοράς, ο δρόμος της επιτυχίας μοιάζει στρωμένος με ροδοπέταλα για το μικρό αδερφάκι, καθώς στοχεύει σε ένα διαφορετικό κοινό.


 
Το SYM VF125 είναι το δεύτερο παπί με το όνομα VF, το οποίο για πρώτη φορά γνωρίσαμε μέσα από το VF185, στην αρχή της χρονιάς. Πρόκειται για ένα παπί με σπορ χαρακτήρα, ο οποίος αναδεικνύεται και από την αισθητική του. Το τμήμα πλαισίου α λα χωροδικτύωμα θυμίζει Ιταλία, ενώ τα έντονα γραφικά και η επιθετική σχεδίαση θυμίζουν το μεγάλο του αδερφάκι.
 


Το VF125 φέρει κινητήρα με τροφοδοσία ηλεκτρονικού ψεκασμού της Keihin, που αποδίδει 8,5 ίππους στις 8.000 σ.α.λ. και 0,9 kg-m ροπής στις 5.5000 σ.α.λ. Στα φρένα χρησιμοποιούνται δύο δίσκοι 220 χιλιοστών και σύστημα με ABS και συνδυασμένη πέδηση. Το μοντέλο έχει βάρος 111 κιλά και εξοπλίζεται με δύο αμορτισέρ με ξεχωριστό δοχείο αερίου.

 

Οι ζάντες των 17 ιντσών τυλίγονται από tubeless ελαστικά. Η εκκίνηση δίνεται μέσω μίζας, ενώ υπάρχει και η παραδοσιακή μέθοδος της μανιβέλας. Tο VF125 φέρει ελαστικό πλάτους 120 χιλιοστών πίσω, για βελτιωμένη οδηγική συμπεριφορά και σπορ χαρακτήρα, ενώ έχει ηλεκτρομαγνητικό άνοιγμα σέλας και πίνακα οργάνων με στροφόμετρο και ψηφιακή LCD οθόνη.