Το BMW C 400 GT μπαίνει δυναμικά στην απαιτητική κατηγορία των τουριστικών scooter.

BMW C 400 GT με 150 ευρώ το μήνα

Δες τώρα πόσο εύκολο είναι να αποκτήσεις το C 400 GT χάρη στο ευέλικτο χρηματοδοτικό πρόγραμμα της BMW.

Το BMW C 400 GT είναι η τουριστική έκδοση του C 400 X με το οποίο η Βαυαρική εταιρεία έκανε την είσοδό της στην κατηγορία των scooter μεσαίου κυβισμού. Πρόκειται για ένα πολυδιάστατο δίτροχο που όχι μόνο θα σε μεταφέρει σβέλτα από και προς τη δουλειά καθημερινά, αλλά θα σε ταξιδέψει τα Σαββατοκύριακα με άνεση ακόμα και δικάβαλο.



Στο εμπρός μέρος έχουμε έναν αεροδυναμικής σχεδίασης διπλό LED προβολέα με τα φώτα ημέρας να θυμίζουν οπτικές ίνες, ένα στοιχείο που συναντάμε συχνά σε μοντέλα της BMW. Χάρη στα ντουλαπάκια της ποδιάς και τον αποθηκευτικό χώρο κάτω από τη σέλα προσφέρει υψηλά επίπεδα πρακτικότητας για να ικανοποιήσει τις καθημερινές, αλλά και τις τουριστικές ανάγκες του αναβάτη. Ο εξοπλισμός του BMW C 400 GT περιλαμβάνει ακόμα το σύστημα Keyless Ride που κάνει εξαιρετικά εύκολη τη λειτουργία της ανάφλεξης, το κλείδωμα του τιμονιού, του καθίσματος, της τάπας ρεζερβουάρ και των χώρων αποθήκευσης.



Το C 400 GT είναι εφοδιασμένο με έναν υπερσύγχρονο, μονοκύλινδρο, υδρόψυκτο κινητήρα που αποδίδει 34 ίππους και συνεργάζεται με CVT κιβώτιο, ενώ διαθέτει και traction control. Στον προαιρετικό εξοπλισμό υπάρχει και μια έγχρωμη TFT οθόνη 6,5 ιντσών, η οποία σε συνδυασμό με το περιστροφικό χειριστήριο στο τιμόνι, επιτρέπει στον αναβάτη να έχει εύκολη πρόσβαση στις λειτουργίες του scooter, αλλά και να συνδέσει το κινητό του.   
  
Μέσα από το χρηματοδοτικό πρόγραμμα ALL IN RIDE της BMW, μπορείς να αποκτήσεις το C 400 GT με μόλις 150 ευρώ το μήνα.

Για περισσότερες πληροφορίες:
www.bmw-motorrad.gr