Ο Giacomo Agostini θα πάρει ξανά μέρος στους αγώνες, ακόμα και επίδειξης.

Agostini: Θα συμμετάσχει στο ΤΤ!

O Ιταλός θρύλος «Ago» θα πάρει μέρος στην κούρσα Classic TT του Αυγούστου θυμίζοντας σε όλους την θρυλική του υπόσταση. Διαβάστε περισσότερα.

Ο Giacomo Agostini είναι, εκ των πραγμάτων, ο σημαντικότερος αγωνιζόμενος μοτοσυκλέτας όλων των εποχών και όχι τυχαία. Είναι ο μόνος αναβάτης με 15 παγκόσμιους τίτλους στα Grand Prix, την εποχή που οι μοτοσυκλέτες, οι πίστες και γενικά ο χώρος ήταν ακραία επικίνδυνος και πολύ διαφορετικός από σήμερα. Ο Agostini όμως δεν λέει να… ξεκαβαλήσει και θα πάρει μέρος στην κούρσα Classic TT, που θα γίνει στo Isle of Man φέτος!

Ο 76χρονος αναβάτης έχει κερδίσει στο παρελθόν, 10 νίκες στον αγώνα TT του θρυλικού νησιού, αυτή την φορά όμως δεν θα αγωνιστεί «κανονικά». Το Classic TT είναι ένας «αγώνας επίδειξης», στον οποίο οι αναβάτες θα πραγματοποιούν ένα γρήγορο μεν, αλλά όχι αγωνιστικό γυρολόγιο. Κατά την διάρκειά του, κλασικές μοτοσυκλέτες από τις περασμένες εποχές των αγώνων θα κάνουν την εμφάνισή τους, δίνοντας την δυνατότητα στους θεατές να τις θαυμάσουν εν δράσει.

Το Classic TT θα γίνει τον Αύγουστο, στο Isle of Man. Ο Agostini θα πάρει μέρος, οδηγώντας μια MV Agusta «Quattro Cilindri» των 350 κ.εκ. του 1972, προετοιμασμένη στην ίδια κατάσταση και ρύθμιση, με αυτή της εποχής που αγωνιζόταν! Ο Agostini θα ηγηθεί τον «τιμητικό γύρο» στην αγωνιστική διαδρομή. Αν ρωτάτε εμάς, ο «παππούς» των αγώνων μοτοσυκλέτας έχει ακόμα όρεξη και τσαγανό και του αξίζουν πολλά μπράβο!