Dainese Experience: Στην πίστα με τον Rossi

Μια μοναδική εμπειρία έζησαν 4 αναβάτες μαζί με τον απόλυτο θρύλο των αγώνων Valentino Rossi, στην ειδική εκδήλωση της Dainese στην πίστα του Misano. Διαβάστε περισσότερα.

Επιτυχώς πραγματοποιήθηκε εχθές, Τετάρτη 17 Απριλίου, το πρώτο κεφάλαιο της Dainese Experience, με τίτλο Dainese Master Class. Πρόκειται για μια μοναδική στα χρονικά συνάντηση εκπαίδευσης για τους απαιτητικότερους των μοτοσυκλετιστών, που αποσκοπούν να τελειοποιήσουν την τεχνική τους στην πίστα, μαζί με τους καλύτερους αναβάτες παγκοσμίως.

4 αναβάτες είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν προσωπική εκπαίδευση, σε θεωρία και πράξη, μαζί με τον Valentino Rossi, σε μια παγκόσμια πρωτιά για τον ίδιο αλλά και την εκπαίδευση στην μοτοσυκλέτα γενικότερα. Οι 4 αναβάτες, που απέκτησαν το πολυπόθητο εισιτήριο μέσω ειδικής δημοπρασίας, δέχθηκαν μαθήματα θεωρίας από τον «Γιατρό» και μοιράστηκαν μαζί του, το αυτοκινητοδρόμιο «Marco Simoncelli» για πρακτική εξάσκηση.

Τα έσοδα από τα 4 εισιτήρια, που άγγιξαν τις 49.000 ευρώ, διατέθηκαν εξολοκλήρου προς υποστήριξη του ιδρύματος Marco Simoncelli, το οποίο υποστηρίζει με πολλαπλούς τρόπους, άτομα με ειδικές ανάγκες.

Παράλληλα, κατά την διάρκεια της ημερίδας, το παρόν έδωσαν  και άλλοι αστέρες τον αγώνων, όπως ο Loris Capirossi, αλλά και οι μαθητές της ακαδημίας VR46 Riders Academy, Franco Morbidelli, Mattia Pasini. Marco Bezzecchi και Lorenzo Baldassari. Για όλους τους αναβάτες που παραβρέθηκαν στην ημερίδα, παραδόθηκαν μαθήματα τεχνικής οδήγησης και ασφάλειας, σε μια ημέρα γεμάτη με πάθος και διασκέδαση, για αναβάτες κάθε επιπέδου, από αρχάριους μέχρι επίδοξους αγωνιζόμενους.