Alberto Puig: Οι δηλώσεις του για το Texas

Με ένα κάκιστο αποτέλεσμα για τους αναβάτες του, ήρθε αντιμέτωπος ο επικεφαλής της Repsol Honda. Δείτε τι δήλωσε για αυτό.

Για τον Alberto Puig, η Κυριακή που μας πέρασε ήταν μια μέρα για να την ξεχάσει. Ο βασιλιάς του COTA Marc Marquez θα εγκατέλειπε τον αγώνα από πτώση, ενώ ο Jorge Lorenzo από μηχανικό πρόβλημα. Τι λέει ο Ισπανός για αυτά;

Ξεκινώντας από την περίπτωση του Marquez, ο Puig «αθωώνει» τον πρωταθλητή του λέγοντας: «Ο Marc ήταν δύο βήματα μπροστά, στην πίστα. Αυτό είναι αυτό που μας δίνει την θέληση να συνεχίσουμε την δουλειά με κίνητρο και ελπίδες. Η στρατηγική του ήταν να ξεκινήσει και να φύγει, αυτό συνέβαινε, αλλά δυστυχώς γλίστρησε το μπροστινό. Έκανε το ίδιο και με την Αργεντινή, αλλά αυτά συμβαίνουν, αυτοί είναι οι αγώνες»

«Το σημαντικό είναι ότι δεν τραυματίστηκε. Ο Marc είναι δυνατότερος από ποτέ και το έδειξε στους τελευταίους 2 αγώνες. Τα αρνητικά, είναι ότι προφανώς έχουμε μηδεν πόντους, από το Austin». 
συμπλήρωσε. 

Τι είπε όμως για την εγκατάλειψη του Jorge Lorenzo; «Αυτή την στιγμή δεν γνωρίζουμε τι έγινε με την μοτοσυκλέτα του Lorenzo. Το ερευνούμε και χρειαζόμαστε λίγο χρόνο να καταλάβουμε ποιο ήταν το πρόβλημα. Ο στόχος του Jorge ήταν η δεκάδα, αλλά στους πρώτους γύρους δεν ήταν πολύ γρήγορος. Μόλις σταθεροποιήθηκε ήταν σταθερός και κέρδιζε θέσεις, αλλά μετά είχε το πρόβλημα και δεν ξέρουμε ακόμα εντελώς ποιο ήταν αυτό»