Triumph: Ξεκινάει νέα «ηλεκτρική» μάρκα;

Φήμες για επαναφορά του ονόματος «Trident» αλλά ως θυγατρική μάρκα με ηλεκτρικά μοντέλα, κυκλοφόρησαν στην Αγγλία. Δείτε περισσότερα…

Πριν λίγο καιρό, σας είχαμε αναφέρει την έρευνα που έκανε η Triumph στους πελάτες της, για να αποφασίσει τα επόμενα βήματά της στην ηλεκτροκίνηση. Καθώς το ζήτημα είναι ακόμα αμφιλεγόμενο, η Βρετανική εταιρεία ήθελε πληροφορίες από τους ίδιους τους αναβάτες πριν κάνει το μεγάλο βήμα. Αν πιστέψουμε τις φήμες που δημοσίευσαν Αγγλοι δημοσιογράφοι, το feedback που δέχθηκε η Triumph ήταν αρκετό.

Πιο συγκεκριμένα, λέγεται ότι η εταιρεία θα επαναφέρει το όνομα Trident, το οποίο είχε εμφανιστεί σε μοντέλα μοτοσυκλετών από το 1968 έως το 1975. Όμως, το όνομα θα το έχει μια νέα θυγατρική μάρκα, με αμιγώς ηλεκτρική γκάμα.

Οι φήμες ξεκίνησαν από τις πληροφορίες, για εκ νέου κατοχύρωση του ονόματος Trident, από την Triumph. Τυχόν σύνδεση με κάποια νέα μοτοσυκλέτα μάλλον δεν προβλέπεται προς το παρόν, αφού η κατοχύρωση του ονόματος για χρήση σε «πολλαπλές κατηγορίες οχημάτων» κάνει πιο ισχυρή, την πιθανότητα δημιουργίας νέας μάρκας.

Βέβαια κάθε πληροφορία είναι ακόμη σε επίπεδο φημών και μόνο ο χρόνος θα δείξει, αν η νέα ηλεκτροκίνητη μάρκα της Triumph θα εμφανιστεί όντως και τι θα έχει να προσφέρει.