Όλοι όσοι συμμετείχαν σε αυτή την κίνηση αγάπης, σε μια αναμνηστική φωτογραφία. Τα χαμόγελα των παιδιών, η μεγαλύτερη ανταμοιβή τους.

Το δημοφιλές συγκρότημα REC, αποδέχθηκε χωρίς δεύτερη σκέψη την πρόσκληση για την Κιβωτό. ¶ρης, Ξένια και Mike, τραγούδησαν παρέα με τα παιδιά και απάντησαν σε κάθε τους απορία.

Το δημοφιλές συγκρότημα REC, αποδέχθηκε χωρίς δεύτερη σκέψη την πρόσκληση για την Κιβωτό. ¶ρης, Ξένια και Mike, τραγούδησαν παρέα με τα παιδιά και απάντησαν σε κάθε τους απορία

Κόντρα στην σκληρή πραγματικότητα, ο πάτερ Αντώνιος είχε ένα όραμα και μαζί με την βοήθεια εθελοντών, δημιούργησε την Κιβωτό του Κόσμου. Όπως λέει: Η αγάπη τρόπους μηχανεύεται και δεν έχει σύνορα και όρους.

Ο Γιώργος Παπασταύρου, αποκλειστικός οδηγός της Ducati και ο Γιώργος Παρασκευάς, ιδιοκτήτης της Wolf Racing και μηχανικός του Γιώργου, εξηγούν στα παιδιά τη σημασία της ασφάλειας κατά την οδήγηση.

Ο Γιώργος Παπασταύρου, αποκλειστικός οδηγός της Ducati και ο Γιώργος Παρασκευάς, ιδιοκτήτης της Wolf Racing και μηχανικός του Γιώργου, εξηγούν στα παιδιά τη σημασία της ασφάλειας κατά την οδήγηση.

Ο Γιώργος Παπασταύρου, αποκλειστικός οδηγός της Ducati και ο Γιώργος Παρασκευάς, ιδιοκτήτης της Wolf Racing και μηχανικός του Γιώργου, εξηγούν στα παιδιά τη σημασία της ασφάλειας κατά την οδήγηση.

Η Ducati Hellas παραχώρησε στον Γιώργο Παπασταύρου δύο πανέμορφες Panigale. Οι μικροί μας φίλοι ενθουσιάστηκαν στη θέα των μοτοσυκλετών και αφού τις περιεργάστηκαν, έβγαλαν μαζί τους αναμνηστικές φωτογραφίες.

Ο Γ. Παπασταύρου στην Κιβωτό του Κόσμου

Ο Γιώργος Παπασταύρου, αποκλειστικός οδηγός της Ducati και ιδιοκτήτης των Papastavrou Shops, μαζί με τα μέλη του μουσικού συγκροτήματος REC, την Wolf Racing και το Mototriti, σε μια αγνή κίνηση αγάπης, μοίρασαν αγκαλιές και χαμόγελα στα παιδιά από την Κιβωτό του Κόσμου.

Δύσκολοι καιροί..Για όλους… Σε αυτές τις άγονες συναισθηματικά εποχές, η ευαισθητοποίηση μετράει διπλά. Ειδικότερα την ώρα που η καθημερινότητα μας απομονώνει στο δικό μας μικρόκοσμο και μας αποστρέφει από το περιβάλλον και την πραγματικότητα. Κλείνουμε πολλές φορές τα μάτια στο διπλανό μας που μπορεί να έχει ανάγκη, γιατί η λέξη βοήθεια συνοδεύεται πλέον από καχυποψία και εγωισμό. 

Ένα όραμα όμως μπορεί να αλλάξει την τροπή των γεγονότων, να σημάνει μια αχτίδα ελπίδας απέναντι στην ψυχρή πραγματικότητα. Ο πάτερ Αντώνιος βλέποντας νέα παιδιά, εγκαταλελειμμένα, μπλεγμένα στα ναρκωτικά και την εξαθλίωση, αποφάσισε να βοηθήσει ενεργά. Τα προσέγγισε παίζοντας μαζί τους μπάσκετ, κέρδισε την εμπιστοσύνη τους και έπειτα όλα πήραν τον δρόμο τους. Μαζί με την βοήθεια εθελοντών, δημιούργησε την Κιβωτό του Κόσμου, έναν μη Κερδοσκοπικό Οργανισμό που φροντίζει εξ ολοκλήρου τα απροστάτευτα παιδιά.

Ο Γιώργος Παπασταύρου είχε την ιδέα να προσφέρει στιγμές χαράς σε αυτά τα παιδιά. Στο κάλεσμα του ανταποκρίθηκαν άμεσα οι REC, το δημοφιλές μουσικό γκρουπ που αποτελείται από τον Aρη Λουμάκη, την Ξένια Evven και τον Mike Βασιλειάδη. Συμπαραστάτες του Γιώργου, η Ducati Hellas και ο Γιώργος Παρασκευάς, ιδιοκτήτης της Wolf Racing και μηχανικός του Γιώργου. 

Αφού ο υπεύθυνος Κος Μακρής και οι άνθρωποι της Κιβωτού μας υποδέχθηκαν εγκάρδια, φρόντισαν να μας ξεναγήσουν στις εγκαταστάσεις και να μας ενημερώσουν για την δομή και το έργο της Κιβωτού. Εντωμεταξύ τα παιδιά είχαν συγκεντρωθεί στην αίθουσα και μας περίμεναν. Την αρχική απορία και τα κόκκινα μάγουλα της ντροπής, διαδέχθηκαν οι χαρούμενες παιδικές φωνές. Οι REC τραγούδησαν μαζί με τα παιδιά, απάντησαν σε κάθε τους απορία και έβγαλαν μαζί τους φωτογραφίες. Την σκυτάλη πήραν οι δύο Γιώργηδες που έδειξαν στα παιδιά πως είναι ο σωστός εξοπλισμός ενός οδηγού μοτοσυκλέτας και έλυσαν απορίες των μικρών μας φίλων σχετικά με τις μοτοσικλέτες και την ασφάλεια. Η συνέχεια δόθηκε στον προαύλιο χώρο. Η Ducati Hellas διέθεσε στον Γιώργο Παπασταύρου δύο κατακόκκινες Panigale, ώστε να μπορέσουν τα παιδιά να δουν από κοντά μια αγωνιστική μοτοσικλέτα και να βγάλουν αναμνηστικές φωτογραφίες. Επικράτησε ενθουσιασμός !

Στην Κιβωτό ανακαλύπτεις ότι πράγματα που οι περισσότεροι από εμάς θεωρούμε δεδομένα και μας δόθηκαν απλόχερα, κάποια παιδιά δεν τα γεύτηκαν ποτέ. Αθώα παιδικά μάτια που έχουν βιώσει κακοποίηση ή εγκατάλειψη σε κοιτούν και γεμίζουν την καρδιά σου με αγάπη και το μυαλό σου με προβληματισμό. Όμως, η αγάπη τρόπους μηχανεύεται και δεν έχει σύνορα και όρους. Με την συνδρομή των ανθρώπων που υλοποιούν αυτό το θεάρεστο έργο με υπομονή και επιμονή και την αμέριστη συμπαράσταση εθελοντών, οι ψυχές αυτές μπορούν να ελπίζουν σε ένα καλύτερο μέλλον. Μήπως τελικά μπορούμε όλοι να απλώσουμε το χέρι και να προσφέρουμε βοήθεια; Ας γίνει η αλληλεγγύη οδηγός. Στο καθημερινό αγώνα της επιβίωσης, οι πρωταγωνιστές είναι αυτά τα παιδιά, αλλά και όσοι βάζουν το δικό τους λιθαράκι στο να γίνει αυτός ο κόσμος λίγο καλύτερος. 

Εμείς θα συνεχίζουμε να στηρίζουμε τέτοιες προσπάθειες και το λιγότερο που μπορούμε να κάνουμε είναι να τις προβάλουμε.

Ευχαριστώ τον Γιώργο Παπασταύρου και τα Papastavrou Shops, τον Aρη την Ξένια και τον Mike των REC, τον Γιώργο Παρασκευά της Wolf Racing, την Ducati Hellas, καθώς και τη φάρμα Κεχαγιάς η οποία στήριξε και θα στηρίζει εφεξής την Κιβωτό, παρέχοντας τρόφιμα για τα παιδιά. Όλοι μαζί βοήθησαν στο να καταστεί εφικτή αυτή η κίνηση αγάπης.