Piaggio Liberty 150: Η χαρά της ελευθερίας

Με ισχυρό και οικονομικό κινητήρα, premium αίσθηση, κορυφαία ποιότητα και απαράμιλλο στυλ, το Liberty 150 της Piaggio δίνει άλλο αέρα στις μετακινήσεις σας.

Το Liberty της Piaggio είναι ένα από τα πλέον επιτυχημένα αστικά scooters όλων των εποχών. Με τις πωλήσεις του να φτάνουν στο 1 εκατομμύριο κομμάτια παγκοσμίως, το Liberty στην νεότερη εκδοχή του, είναι ένα premium scooter για απαιτητικούς αναβάτες, που θέλουν στυλ, ευκολία, οικονομία και πρακτικότητα από το όχημά τους.

Το Ιταλικό design με τη χαρακτηριστική φινέτσα του κυριαρχεί στο Liberty, το οποίο έχει ανανεωθεί σημαντικά στην εμφάνισή του. Οι λεπτομέρειες σε χρώμιο προσδίδουν επιπλέον πολυτέλεια, ενώ η ποιότητα κατασκευής βρίσκεται σε πολύ υψηλά επίπεδα που συνήθως συναντά κανείς σε δίκυκλα πολλαπλάσιας τιμής. Το μικρό μέγεθος και βάρος του Liberty συνεπικουρεί, στην εύκολη χρήση του μέσα στο πανδαιμόνιο των πόλεων.

Το Liberty 150 φέρει τον τελευταίας τεχνολογίας κινητήρα iGet της Piaggio, ο οποίος έχει εξοπλιστεί με 3βάλβιδη κεφαλή και έχει επωφεληθεί από τεχνολογίες μείωσης τριβών. Το μοτέρ των 150 κ.εκ. αποδίδει 13 ίππους και 1,3 kgm ροπής, με τον συμπλέκτη και την μετάδοσή του να χαρίζουν σπιρτόζικη απόκριση και ζωηρή μετάδοση της ισχύος στον τροχό. Έτσι, ο αναβάτης απολαμβάνει μια ευχάριστη εμπειρία μετακίνησης, ενώ έχει άμεσα διαθέσιμη την ισχύ στο δεξί του καρπό.



Το Liberty 150 φέρει εμπρός τροχό 16 ιντσών και πίσω 14 ιντσών, χρησιμοποιώντας στο έπακρο τα πλεονεκτήματα των μεγαλύτερων διαστάσεων τροχού στην οδηγική συμπεριφορά. Χάρη στο πιο άκαμπτο πλαίσιο σε σχέση με τις προηγούμενες γενιές, το Liberty χαρίζει σταθερότητα και άμεση απόκριση στο δρόμο, ενώ οι αναρτήσεις συνδυάζουν βέλτιστα την άνεση με την οδηγική ισορροπία. Στο εμπρός δισκόφρενο, υπάρχει σύστημα ABS για την αποφυγή οποιασδήποτε ολίσθησης σε πέδηση πανικού.

Ο αναβάτης έχει στην διάθεσή του μια επίπεδη ποδιά, για ευκολότερη μεταφορά αντικειμένων, ενώ κάτω από την σέλα θα βρει χώρο για ένα κράνος jet, ακόμα και μεγάλου μεγέθους. Το ντουλαπάκι στην ποδιά προσθέτει σε πρακτικότητα,  ενώ περιλαμβάνει θύρα USB για την φόρτιση κινητού ή άλλης ηλεκτρονικής συσκευής του αναβάτη.

Το Piaggio Liberty 150 είναι διαθέσιμο σε δύο εκδόσεις: Απλή και «S», στην τιμή των 2.470 ευρώ.