Lightning: Αποκάλυψε το μοτέρ του «Strike»

Μια ματιά στον ηλεκτροκινητήρα της νέας Superbike έδωσε η Lightning, με κατάλληλο φωτογραφικό teaser. Δείτε περισσότερα…

Η Lightning Motorcycles, η εταιρεία που κατασκευάζει την γρηγορότερη ηλεκτρική μοτοσυκλέτα παραγωγής LS-218, ετοιμάζεται να παρουσιάσει και μια νέα, χαμηλότερων χαρακτηριστικών ηλεκτρική superbike με το όνομα Strike. Μέχρι τώρα, οι πληροφορίες έρχονται κυριολεκτικά με το… σταγονόμετρο, καθώς η εταιρεία ακολουθεί μια πολιτική επιθετικού teasing αποκαλύπτοντας ελάχιστα πράγματα κάθε φορά.

Αυτή τη φορά, ωστόσο, οι Αμερικανοί κατασκευαστές έδειξαν κάτι παραπάνω: Τον ηλεκτροκινητήρα, από ότι φαίνεται, του νέου μοντέλου, τον οποίο πλαισιώνει το σλόγκαν: «Αναπτυγμένο για την πίστα. Σχεδιασμένο για το δρόμο» που ακολουθεί την Strike στις καμπάνιες της. 



Η φωτογραφία είναι αρκετά αποκαλυπτική, καθώς δείχνει και άλλες λεπτομέρειες του μοντέλου. Προσέξτε για παράδειγμα, το αμορτισέρ Ohlins που διακρίνεται στο βάθος και θα εξοπλίσει την μοτοσυκλέτα –στην «καλή» της έκδοση, φυσικά. Ακόμα, βάσει αυτής της εικόνας, έχουμε να κάνουμε  με ένα υδρόψυκτο μοτέρ, βασισμένο σχεδιαστικά σε αυτό της πανίσχυρης LS-218.

Προσέξτε επίσης το ψαλίδι, το οποίο εδράζεται στο ίδιο το κέλυφος του ηλεκτρικού μοτέρ.
Η επίσημη παρουσίαση της Strike αναμένεται να καθυστερήσει… λίγο ακόμα, ενώ προς το παρόν δεν γνωρίζουμε περαιτέρω στοιχεία τεχνικής φύσης.