BMW: Νέο...trailer για μοτοσυκλέτα!

Ο απόλυτος ταξιδιωτικός σύντροφος του απαιτητικού adventurer παρουσιάστηκε από την BMW στην φετινή έκθεση CES. Δείτε περισσότερα…

Στην έκθεση τεχνολογίας CES που έγινε στο Las Vegas πριν λίγες ημέρες, η BMW σε συνεργασία με την γνωστή εταιρεία ταξιδιωτικού εξοπλισμού The North Face, παρουσίασε ένα νέο trailer μοτοσυκλέτας με νεωτεριστική τεχνολογία. Η κατασκευή που βλέπετε στις εικόνες, αποτελεί ένα trailer διαβίωσης που απευθύνεται σε απαιτητικούς ταξιδιώτες που καλύπτουν μεγάλες αποστάσεις ακόμη και εκτός του οδικού δικτύου.

Το trailer αποτελεί ένα κινητό κατάλυμα, σαν σκηνή για κάμπινγκ, ωστόσο το κάλυμμα του είναι κατασκευασμένο από ένα τεχνολογικά κορυφαίο υλικό. Το ύφασμα ονομάζεται «Futurelight» και είναι πατέντα της The North Face: Είναι ένα ύφασμα με νανοτεχνολογία, που επιτρέπει στον αέρα να διαφεύγει από το κατάλυμα, χωρίς ωστόσο να επιτρέπει την διέλευση της υγρασίας. Πρακτικά, αυτό σημαίνει πιο άνετη διαβίωση αφού η υγρασία δεν περνά στο εσωτερικό της σκηνής.

Το κατάλυμα στηρίζεται πάνω σε ένα trailer φτιαγμένο από ανθρακόνημα, που το κάνει εξαιρετικά ελαφρύ και φέρει τροχούς χωρίς ελαστικά, που αυξάνει τις δυνατότητές του να κινηθεί εκτός δρόμου. Μπορεί να φιλοξενήσει 2 άτομα, σε κρεβάτια τύπου κουκέτας, στο εσωτερικό του.

Το trailer έχει ακόμα την μορφή πρωτότυπου και δεν έχουν δημοσιευτεί, πληροφορίες για πιθανή παραγωγή ή για συμβατότητα με μοντέλα μοτοσυκλετών. Πως σας φαίνεται κάτι τέτοιο, εσάς;